Scandal SEXUAL la NAŢIONALA FEMININĂ de fotbal. „A venit în camera mea şi a zis că vrea ceva de la mine!”

Carolina Rozo este una dintre cele doua femei care au facut plangere pentru hartuire sexuala in cadrul nationalei "under 17" a Columbiei. Cazul a ajuns pe masa procurorului si in care sunt inculpati antrenorul Didier Luna si preparatorul fizic Sigifredo Alonso.

27 feb. 2019, 10:32
Scandal SEXUAL la NAŢIONALA FEMININĂ de fotbal. „A venit în camera mea şi a zis că vrea ceva de la mine!”

Carolina Rozo se afla la nationala ca voluntar pentru ajutarea cresterii viitoarelor jucatoare ale nationalei si pentru a se antrena alaturi de acestea.

Scandal SEXUAL în FOTBAL! Preşedintele federaţiei, acuzat că a abuzat sexual, a bătut şi a ameninţat jucătoare din echipa naţională

„Totul a fost normal in primele zile, insa dupa aceea un barbat a inceput sa isi arate o afectiune care provoca neplacere si care a pus multa presiune pe umerii mei. Cand am fost chemata in luna ianuarie, acel barbat a continuat sa foloseasca parfum puternic si sa ma abordeze la pranz cu ce poze posta pe retelele de socializare, imi arata ce femei il atrag. Am decis sa plec

Barbatul a venit dupa mine in camera si mi-a spus ca vrea ceva cu mine si sa fim prieteni speciali. L-am refuzat iar el mi-a spus ca voi suporta consecintele. Din acel moment, tot staff-ul tehnic a fost impotriva mea. Am vazut din umbra cum le facea lucruri similare si nepotrivite jucatoarele si insinua catre acestea sa-l sarute.

Toate aceste lucruri m-au facut sa strang cateva probe si sa-l denunt. Am facut-o catre antrenorul principal, Carlos Ulloa, dar nimic nu s-a intamplat. Am sesizat Federatia, dar n-am primit niciun raspuns. Am vorbit cu delegatul Federatiei si acesta mi-a spus ca nu este momentul, fiind implicate fetele intr-o competitie. Am ajuns sa primesc amenintari de la o persoana din Federatie, dar nu am putut sa identificam despre cine e vorba” a spus Carolina Rozo.