Scandal sexual la un cunoscut post de televiziune! Două jurnaliste se plâng că au fost hărţuite de către un celebru prezentator tv

Scandal sexual la televiziunea americană Fox News, unde două jurnaliste se plâng că au fost hărţuite de realizatorul şi prezentatorul tv Eric Bolling, în vârstă de 54 de ani, care le-ar fi trimis acestora fotografii indecente.

RomaniaTV.net
06 aug. 2017, 19:55
Scandal sexual la un cunoscut post de televiziune! Două jurnaliste se plâng că au fost hărţuite de către un celebru prezentator tv

Jurnalistul Eric Bolling, un vechi angajat al postului Fox News, este acuzat că de mai multe ori în ultimii ani le-ar fi trimis colegelor sale fotografii indecente.

Avocatul prezentatorului tv descrie acuzaţiile ca fiind „neadevărate şi foarte nedrepte”:

„Acuzaţiile anonime şi nesusţinute sunt neadevărate şi foarte nedrepte. Intenţionăm să colaborăm privind investigaţia pentru a se putea isprăvi, iar Eric să se poată întoarce repede la muncă”, a declarat acesta. 

Fox News a anunţat că o investigaţie se află în desfăşurare.

Citând 14 surse anonime, Huffington Post a precizat că Bolling a trimis, prin mesaje text, către două colege de la Fox Business şi uneia de la Fox News fotografii cu organe genitale masculine.

„Eric Bolling a fost suspendat până la primirea rezultatelor investigaţiei, care este în desfăşurare”, a spus un purtător de cuvânt al Fox News.

Eric Bolling este coprezentator al emisiunii “The Specialists”, difuzată de Fox News, şi prezentator al show-ului “Cashin’ In”, de la Fox Business.

Roger Ailes, care a demisionat în 2016 din postul de preşedinte al Fox News, a fost, de asemenea, acuzat de mai multe angajate de hărţuire sexuală. Şi el a negat acuzaţiile. Ailes a murit în mai 2017, la vârsta de 77 de ani.

În luna aprilie, Bill O’Reilly a fost concediat de conducerea acestei televiziuni în urma unor acuzaţii de hărţuire sexuală. Cinci femei au primit 13 milioane de dolari despăgubiri. El a negat acuzaţiile.

În aprilie 2017, prezentatorul Jesse Waters a anunţat că îşi ia o vacanţă, după ce a fost acuzat că a făcut mai multe remarci nepotrivite la adresa Ivankăi Trump, fiica preşedintelui SUA.

Bill Shine, copreşedinte al postului Fox News, a demisionat pe 1 mai, din cauza mai multor procese care i-au fost intentate, deoarece nu a făcut nimic pentru a stopa cazurile de hărţuire sexuală care au loc în companie.