Scandal și bătăi la o petrecere de milionari, lângă București. Bebino și mai mulți interlopi au făcut prăpăd

A fost un haos de nedescris în Tărtășești, sâmbătă seara. Interlopii s-au dezlănțuit la o petrecere de milionari. Au făcut scandal și au creat o atmosferă violentă, iar unul dintre invitați s-a ales cu șapte copci la cap.

26 mart. 2023, 14:20
Scandal și bătăi la o petrecere de milionari, lângă București. Bebino și mai mulți interlopi au făcut prăpăd

Bebino, Aticu și Litrașu au fost printre protagoniști. Incidentul s-a petrecut la ballroom-ul Rudem din Tărtășești, locație deținută de fostul primar al localității, Ion Rusu, și de fratele lui, Viorel. Cel din urmă are trei copii, doi băieți, Eduard și pe Marius, și o fată. Primul și-a serbat ziua de naștere vineri, până când în locație și-au făcut apariția neinvitați Costel Raiciu, zis Costeluș Litrașu, Alex Stoica, zis Aticu, Marius Alecu, zis Bebino, și Victor Barbu, cel care l-a tăiat pe Elvis Pian acum câțiva ani.

Citește și Cei mai periculoși interlopi din România, eliberați din închisoare. Bairam și paranghelie de zile mari la poarta penitenciarului

Neinvitații l-au acaparat pe lăutarul care cânta la petrecere, iar în momentul în care Eduard Rusu i-a cerut artistului să cânte pe scenă s-a dezlănțuit iadul. Acesta a fost lovit de interlopii care au scos imediat și cuțite și pistoale. Unul dintre bărbații violenți l-a lovit cu un baston telescopic din metal în cap pe Marius Rusu, fratele sărbătoritului, care s-a ales cu șapte copci la cap.

Bebino și Litrașu se află sub control judiciar, iar după acest scandal în care au fost implicați ar trebui să ajungă după gratii. Pe timpul nopții, când Luis Gabriel cânta la masa atacatorilor, a început dezmățul. De față era și Cristian Tudorache, primarul în exercițiu din Tărtășești, care ar fi fugit în momentul în care conflictul a escaladat.

Citește și Celebrii interlopi au trecut la afaceri curate. Construiesc un mare cartier rezidențial în București

Litrașu a primit o lovitură de la unul din bătăuși și a rămas inconștient la podea. Mai mult, Aticu, finul lui Nuțu Cămătaru, nu e nici el prea bine fiindcă ar fi rămas fără stăpân după ce s-a distanțat cel cunoscut drept “Spaima Capitalei” și are motive serioase să tremure, mai ales că băieții cu greutate din lumea interlopă i-au pus gând rău, potrivit Cancan.