Celebra creatoare de modă Lucia Maria Hohan, în proces cu iubitul pentru custodia copiilor

Lucia Maria Hohan, celebra creatoare de modă, l-a dat în judecată pe iubitul ei, Adrian Stănescu, pentru a câștiga custodia celor doi copii ai lor. Procesul, care se desfăşoară la Judecătoria Sectorului 1, vine ca urmare a despărţirii celor doi. 

RomaniaTV.net
22 nov. 2019, 08:44

Scandal uriaș în showbiz! Personajele implicate sunt Lucia Maria Hohan, una dintre cele mai cunoscute creatoare de modă din Romania, și fostul ei partener de viață, Adrian Stănescu, unul dintre cei mai apreciati consultanţi în domeniul plăţilor online şi tehnologiei.

Lucia Maria Hohan a deschis un proces împotriva fostului ei iubit, Adrian Stănescu, pentru custodia celor doi copii pe care îi au împreună, potrivit wowbiz.ro. Despărţirea dintre cei doi a survenit după ce partenerul de viaţă al creatoarei de modă a acuzat-o pe acesta de infidelitate repetată.

Celebra creatoare de modă și-ar fi înșelat partenerul de viață cu care a avut o relație de 11 ani. Gurile rele spun că designerul ar avea o relaţie secretă cu un fost deputat care, la rândul lui este căsatorit şi are copii. Cei doi s-ar fi cunoscut la Londra în primavara.

Celebră creatoare de modă, acuzată că şi-a părăsit soţul şi copiii pentru un fost deputat

Contactat de wowbiz.ro, Adrian Stănescu a spus că nu comentează în presă aspectele din viața lui privată. Însă surse din apropierea echipei de avocați ai acestuia susțin că procesul va fi unul răsunator, pentru că în acest moment se adună probe care sa demonstreze în instanţă infidelitatea repetată a Luciei Maria Hohan.

Dacă Adrian Stănescu nu vrea să comenteze aspectele cu privire la relația cu Lucia Maria Hohan, prietenii lui au decis să ia atitudine. Un prieten apropiat al lui Adrian Stănescu a vorbit despre scandalul uriaș dintre Lucia Maria Hohan și fostul ei partener de viață.

„Să ne înțelegem, el este un tip extrem de deștept. De aceea nu putem să înțelegem de ce a picat de papagal atât de rău. Adică, el gândește în viața de zi cu zi în termeni de management al riscului si este cel mai rațional om pe care îl cunosc. Iar ea… Ea îl înșela pe unde apuca. Știa de infidelitățile ei de ani buni, prima oară s-a prins prin 2015. Atunci, culmea, „marea” creatoare de modă a și recunoscut, iar el… șocant, nu ne-a ascultat pe niciunul dintre noi, prietenii lui, și nu i-a dat papucii. Chiar nu înțelegem, dar el o ținea sus și tare că e vorba de copii. Pentru că, trebuie să o spun, nu am văzut în viața mea un bărbat mai dedicat ideii de familie, de îngrijire a copiilor. De altfel, când îl întrebam de ce nu îi dă papucii doamnei, el spunea că nu vrea să se despartă de ea pentru că vrea ca micuții să crească într-o familie normală. Am înțeles, a iertat-o o dată. A doua oară. Dar când a aflat că ea îl înșela cu amici de-ai lui, chiar că nu am mai putut să îl înțeleg. Îl trăgeam de mânecă, iar el răspundea că este îndrăgostit. Cred că fata asta a fost singura lui slăbiciune… Adică el lucra la casă, stătea cu muncitorii, iar ea își făcea de cap cu bărbați prin hoteluri. El voia să facă un cămin pentru o familie, iar ea… El, care nu voia să audă de însurătoare, s-a dus în State cu ea, avea și inelul de logodnă, a cerut-o, doar ca să fie bine…”, a spus amicul bărbatului, potrivit wowbiz.ro.

Voci din anturajul celor doi spun că Adrian Stănescu s-ar mai fi confruntat de-a lungul timpului cu mai multe infidelităţi ale partenerei sale. Bărbatul a descoperit cu stupoare în anii petrecuţi împreună mai bine de 5 amanţi ai celebrei creatoare cu care aceasta şi-ar fi făcut de cap în timp ce ei erau împreună. Până să-i cadă cu tronc fostul politician se pare că fosta iubită a lui Stănescu a testat destul de bine „piaţa”, atât de bine încât prietneii lui au început să-i spună fără menajamente ceea ce se vorbeşte prin oraş despre partenera lui.

Lucia Maria Hohan și Adrian Stanescu, bărbatul cu care se judecă acum, au împreună doi copii, o fetiță de 8 ani și un băiețel de 5.