Scandal uriaş declanşat de Florin Răducioiu în Italia. „Şi mie îmi este teamă! Pe atunci nu era interzis!”

Florin Răducioiu a declanşat un adevărat iureş în Italia după ce a declarat că a primit perfuzii cu o substanţă ciudată pe vremea cânf evolua pentru Brescia. Fostul internaţional român a comentat, la rândul lui, afirmaţiile lui Dino Baggio, fost vicecampion mondial cu Italia, care crede că exită o legătură în dopajul anilor '90 şi moartea lui Gianluca Vialli.

19 ian. 2023, 17:08
Scandal uriaş declanşat de Florin Răducioiu în Italia. „Şi mie îmi este teamă! Pe atunci nu era interzis!”
Scandal uriaş declanşat de Florin Răducioiu în Italia. "Şi mie îmi este teamă! Pe atunci nu era interzis!"

Scandal uriaş declanşat de Florin Răducioiu în Italia. „Recunosc, și eu am luat medicamente, o să-l sun pe medicul de la Brescia. Tot timpul făceam perfuzii cu un lichid roz, care ni se administra în seara dinaintea meciurilor”, a spus fostul atacant al echipei naţionale la Orange Sport.

Citeşte şi: WTA a luat decizia în cazul suspendării Simonei Halep. Veste devastatoare pentru româncă!

Acum, un alt fotbalist care a evoluat în finalul anilor ’80 și anii ’90 în Italia recunoaște că primea substanțe dubioase. E vorba despre Massimo Brambati, fostul soţ al celebrului model român Catrinel Menghia, coleg cu Florin Răducioiu la Bari, în sezonul 1990-1991. „A spus Dino Baggio că îi e teamă? Și mie îmi este teamă. Eu, într-un club al cărui nume nu-l voi rosti, obișnuiam să iau Micoren înainte de joc de parcă ar fi dulciuri. Pe atunci nu era interzis, după câțiva ani a devenit foarte interzis.  Luam și amilină, o substanță nedopantă, dar am simțit efectul ei imediat. Nu resimțeam oboseală, dar aveam bătăi accelerate ale inimii și o mai mare promptitudine a reflexelor. Când aveam 20 de ani, mi s-a spus că fac anumite perfuzii fiindcă aveam o performanță mai bună. Erau antrenori care, dacă nu făceai perfuzia, se înfuriau. Astăzi, când aud anumite situații care se întâmplă cu fotbaliștii din perioada mea, n-am altceva de făcut decât să mă rog la Dumnezeu să nu mi se întâmple și mie”,a  spus Massimo Brambati.

Citeşte şi: Cristi Tănase a sărit la bătaie cu membrii clanului Caran. Scandal uriaş într-un local de fiţe din Bucureşti

„Să comentez ceea ce a spus Dino Baggio? Cred că ar trebui să avem mai multă atenție și reținere când vorbim despre așa ceva”, a spus selecţionaerul Italiei, Roberto Mancini, cel mai apropiat pritene al lui Giancluca Vialli, mort la 58 de ani în urma unui cancer pancreatic.