Scandal uriaș în plină stradă între Lia Bugnar și Viorica Vodă. „N-ai fost în stare să faci copii și de-asta ți-ai luat câine? De stearpă și urâtă ce ești, și ca femeie și ca artist, da’ n-ai talent”

Actrița și regizoarea Lia Bugnar a avut un conflict, pe stradă, cu Viorica Vodă, actrița cunoscută pentru rolul din "Filantropica".

29 iun. 2022, 12:24
Scandal uriaș în plină stradă între Lia Bugnar și Viorica Vodă. „N-ai fost în stare să faci copii și de-asta ți-ai luat câine? De stearpă și urâtă ce ești, și ca femeie și ca artist, da’ n-ai talent”

După dezvăluirile despre hărțuirea sexuală făcute de Viorica Vodă la decernarea Premiilor Gopo, care i-a făcut pe mulți să o compătimească, dar să o și aprecieze pentru curajul de care a dat dovadă, acum apare o altă poveste care o pune într-o lumină nevaforabilă.

Viorica Vodă a povestit, la Premiile Gopo, că a avut nevoie de ani de zile de psihoterapie pentru a trece peste hărțuirea sexuală la care a fost supusă în lumea filmului. ”Nu eram pregătită pentru tot ce a însemnat expunere și consecințele expunerii. Am făcut psihoterapie ani de zile pentru hărțuirea sexuală din sistem, nu din afara lui. Sunt foarte mulți directori de teatru, regizori, care se pare că m-au confundat cu personajul, atât de credibilă am fost.” a spus Viorica Vodă, amintind despre rolul Dianei Dobrovicescu pe care l-a primit când avea 25 de ani.

Marți, Lia Bugnar a povestit că a trăit o experiență neașteptată în timp ce își plimba câinele pe stradă. Regizoarea spune că s-a întâlnit, în mod întâmplător, cu Viorica Vodă, care a jignit-o și insultat-o pe tot parcursul conversației.

„N-ai fost in stare sa faci copii si de-asta ti-ai luat caine? Eu am doi, mi i-am facut, realizati, fata mea vorbeste germana, are sase examene, copiii mei sunt bine, la facultati serioase, tu plimbi cainele, de stearpa ce esti, stearpa si ca femeie si ca artist, scrii piesulicile-alea prin undergruound pe-acolo din frustrari de stearpa si urata ce esti, da’ n-ai talent, talentu’ daca nu-l ai, nu ti-l da nimeni”, i-ar fi spus Viorica Vodă actriței Lia Bugnar.

Citește și Actriţa Viorica Vodă, pe scena Premiilor Gopo: „Am făcut psihoterapie ani de zile pentru hărțuirea sexuală din sistem” după filmul Filantropica

„Mergeam eu asa pe strada cu catelu’ Iago acu’ vreo patruj’ de minute. Ies cu el in fiecare zi la 5 jumate dimineata si acum noaptea, pentru ca e mai pustiu. De zece ani incoace, da’ nu asta-i subiectul postarii. Era si catela Su Shi cu stapanu’ ei, ca de fiecare data, si mergeam noi asa, minding our own bussiness. Si imi iese in cale, oameni buni, nici mai mult dar nici mai putin decat simbolu’ #metoo in persoana, da, ati ghicit, Viorica Voda. Si incepe sa se tina dupa noi. M-a luat din prima, abrupt, fara introduceri. N-ai fost in stare sa faci copii si de-asta ti-ai luat caine? Eu am doi, mi i-am facut, realizati, fata mea vorbeste germana, are sase examene, copiii mei sunt bine, la facultati serioase, tu plimbi cainele, de stearpa ce esti, stearpa si ca femeie si ca artist, scrii piesulicile-alea prin undergruound pe-acolo din frustrari de stearpa si urata ce esti, da’ n-ai talent, talentu’ daca nu-l ai, nu ti-l da nimeni, te-ai inconjurat de gasca aia de lezbiene si faceti voi gunoaiele-alea de spectacole, ca n-am avut loc la Godot de tine, ca te … in toate partile si eu am refuzat sa mananc rahat si m-am sacrificat si am facut doi copii si tu esti o stearpa. Si de ce nu esti fericita, intreb. Sunt fericita, fata mea vorbeste germana, n-o s-ajunga o ratata ca tine sa-si vomite frustrarile in niste piesulici din astea prin underground pe unde le joci si bei, si te f… cu minori. Pai, da, da’ te tii dupa mine si cainele meu, in loc sa stai cu fata ta. Fa, ferentaristo, zice, esti o ratata penibila, stearpa, care n-a avut niciodata talent si care s-a refulat in scris prost si ti-ai gasit toate lezbienele in jurul tau.

Lipsa punctuatiei are legatura stransa cu ritmul in care vorbea si sarea de la o idee la alta. In cele din urma, Dio, stapanul lui Su Shi, i-a zis ca, daca se mai tine dupa noi pune cainele pe ea (Sushitza e cane corso, deci na). A plecat in cele din urma vorbind in continuare tare in timp ce se departa de noi. Va povestesc acestea ca sa intelegeti totusi de ce n-a cazut toata lumea in admiratie in legatura cu curaju’ Vioricai Voda de la Gopo. Fata e caz.

Altfel, vedeti ca maine seara pe Piciordeplay am o piesulita proasta scrisa din frustrari de stearpa. „Ce avem noi aici?” Cu Marius Manole, Maria Obretin si Carmen Tanase (sau puteti sa le spuneti simplu „gasca mea de ratati”). Pun drumul spre bilete in comentarii.

P.S. Dio a si filmat-o pe aceasta eroina a mituului din cinemaul romanesc in timp ce monologa fara punctuatie. Deci acest monolog exista si pe suport audio-vizual, in caz ca”, a povestit Lia Bugnar pe pagina sa de Facebook.

Citește și Oana Pellea reaționează după scandalul pe tema hărțuirii sexuale de la Premiile Gopo: Doamna Viorica Vodă trebuie să dea nume