Scandal uriaş în timpul vizitei lui Klaus Iohannis la Spitalul Floreasca. Ruda unui pacient i-a transmis un mesaj dur preşedintelui României VIDEO

Marți, la Spitalul Floreasca, a avut loc un incident în timpul vizitei lui Klaus Iohannis. Ruda unui pacient a avut mesaje dure pentru șeful statului, care venise să se intereseze de soarta victimelor de la Crevedia.

29 aug. 2023, 17:36
Scandal uriaş în timpul vizitei lui Klaus Iohannis la Spitalul Floreasca. Ruda unui pacient i-a transmis un mesaj dur preşedintelui României VIDEO
Scandal uriaş în timpul vizitei lui Klaus Iohannis la Spitalul Floreasca. Ruda unui pacient i-a transmis un mesaj dur preşedintelui României

Scandal în timpul vizitei lui Klaus Iohannis la Spitalul Floreasca. În timp ce șeful statului oferea declarații de presă, ruda unui pacient s-a auzit pe fundal cum ţipa! „Iohannis! Iohannis!… Ia mâna de pe mine că îți dau un pumn în gură!”, se aude pe fundal, cu câteva secunde înainte ca președintele să încheie declaraţiile.

Citeşte şi: Klaus Iohannis își pune cenușă-n cap în problema centrelor pentru mari arși: „Poate promisiunile au fost prea mari”

Femeia s-a prezentat ca fiind o rudă a unei paciente internate la Spitalul Floreasca şi a acuzat faptul că în saloanele unității sanitare sunt condiții inumane pentru pacienți și medici.

„Mama are cancer și voi nu faceți nimic! Ne certați, ne umiliți, ne-ați dat afară din spital! Așteptați să vină Klaus Iohannis… Mama mea a pățit foarte multe. Veniți pe secție să vedeți ce medici sunt la Ortopedie. Lucrează la 40 de grade Celsius în saloane pentru că nu funcționează sistemul de ventilație! Umilința pe care noi o suportăm este uriașă. Sistemul de ventilație este nefuncțional, medicii intră la 10-15 grade Celsius să facă o operație, apoi intră în saloane la 40 de grade Celsius. Asistentele stau în condiții execrabile”, a spus femeia.

Întrebată ce mesaj are pentru Klaus Iohannis, aceasta a răspuns: „Să stea doar două zile în salonul mamei male de la Spitalul Floreasca!”.

Citeşte şi: Klaus Iohannis, în vizită la spitalul Floreasca, unde sunt internate mai multe victime ale exploziei de la Crevedia: „Este inacceptabil să dăm din umeri și să mergem mai departe. O astfel de tragedie nu poate rămâne fără urmări”