Scandal uriaş în USR! Dan Barna a ţipat la Ana Ciceală. „Încetează cu ipocrizia asta că mă enervezi!”

Dan Barna, preşedintele USR, a ţipat autoritar la Ana Ciceală, candidatul USR la Primăria Sectorului 3, după ce nu au ajuns la un acord în privinţa negocierilor cu PNL. Barna a acuzat-o pe Ciceală de ipocrizie. Într-o posibilă alianţă între USR şi PNL, Ana Ciceală nu va mai fi candidatul la Primărie, relatează PSNews.

RomaniaTV.net
23 iul. 2020, 20:00
Scandal uriaş în USR! Dan Barna a ţipat la Ana Ciceală. „Încetează cu ipocrizia asta că mă enervezi!”

„Au fost discuții cu toți președinții de filiale, toți știu foarte bine. Încetează cu ipocrizia asta că mă enervezi. Tu profiți că eu sunt un om de bun simț și de comitet și vă accept tot trollajul, accept toate mitocăniile și mizeriile astea și continui să mi le spui în față”, a spus Dan Barna, conform PSNews.

Potrivit sursei citate, Anei Ciceală i-ar fi fost oferită funcţia de viceprimar, însă ea ar fi cerut că vrea şi „ceva scris” în acest sens. Pe grupul intern al USR, ea a spus că „funcția de viceprimar i-ar reveni lui Vlad Voiculescu”.

Dan Barna: „Doar că ți s-a spus foarte clar cum arată, ți-am zis și de varianta cu viceprimar, dar ai spus ok vreau ceva scris. Tu ai folosit ieșirea asta ca să punctezi intern, numai că asta a afectat toată povestea”

Ana Ciceală: „Eu ți-am dat la telefon toate argumentele pentru care nu e bine să facem asta”

Dan Barna: Că ai făcut campanie și dacă nu ieși tu primar nu are rost să se facă nimic. Nu se poate asta.

Dan Barna a confirmat către Biroul Naţional negocierile cu PNL, însă în prezent nu s-a ajuns la niciun acord. Nici USR şi nici PNL nu ar fi interesate de Sectorul 3, unde actualul edil Robert Negoiţă are şanse mari să fie reales.

Conform PSnews, Ana Ciceală este cunoscută ca fiind de partea lui Nicușor Dan și probabil acest lucru îl deranjează cel mai mult pe Dan Barna. Ipocrizia la care se referă Dan Barna ar trebui căutată la el însuși și la Dacian Cioloș.

Victor Ponta, la România TV: „Avem un premier Orban care e preocupat cu alegerile. Totul se discută peste noapte”