Victor Ponta, la România TV: „Avem un premier Orban care e preocupat cu alegerile. Totul se discută peste noapte”

Victor Ponta, preşedintele Pro România, a acuzat, joi, la România TV, că actualul Guvern e preocupat de organizarea alegerilor şi mai puţin de sănătate românilor. Dovada este, conform fostului premier, lipsa de responsabilitate a autorităţilor care nu ştiu dacă vor reinstaura starea de urgenţă pe fondul creşterii numărului de cazuri de coronavirus.

RomaniaTV.net
23 iul. 2020, 17:44
Victor Ponta, la România TV: „Avem un premier Orban care e preocupat cu alegerile. Totul se discută peste noapte”

În cadrul emisiunii „Punctul Culminant”, Victor Ponta, preşedintele Pro România, a lansat critici dure la adresa Guvernului.

„Avem un premier Orban care e preocupat cu alegerile. Nu zis că nu se facă alegeri, dar totuşi principala problemă e sănătatea.

E clar că ceva s-a făcut prost din moment ce România e pe primul loc la infectări”, a declarat Victor Ponta la România TV.

Victor Ponta, comparaţia halucinantă între tragedia de la Colectiv şi victimele COVID

Fostul premier susţine că principala problemă este responsabilitatea.

„Prima problemă a oamenilor e că nu înţelegem ce fac ăştia. Totul se discută peste noapte. Faptul că tot ce decid aceşti oameni e neclar. Al doilea lucru e că nu e nimeni responsabil.

Cu Colectivul, a fost o tragedie. Au murit 64 de oameni. Acum sunt morţi 2.000 de oameni. Domnule, nu e de vină nici directorul de la spital”, a spus Victor Ponta.

Ponta: „România e un stat capturat. Guvernul nu rezolvă problemele oamenilor”

„Boala nu e o vină. A ieşit doamna Esca să-şi ceară scuze că a luat boala. Vulpiţa şi Viorel s-au lăudat că au luat boala.

Nu avem pe cineva care să răspundă într-un mod serios”, a afirmat Victor Ponta.

Victor Ponta acuză Guvernul PNL de manipulare privind COVID. „Orban pune vieţile noastre în pericol pentru voturile lui”