Scandal uriaș la Colțea. Managerul a dat o petrecere cu hore și alcool chiar în spital. Scuzele halucinante ale șefului unității: ”Dacă pacienții erau deranjați, sunau la poliție”

Spitalul Colțea din București se află în centrul unui scandal de proporții. Recent, mai multe imagini și filmulețe de la o petrecere organizată în acest spital au apărut pe internet. Directorul instituției a oferit însă câteva explicații halucinante, considerând că nu a greșit cu nimic.

17 mart. 2024, 17:31
Scandal uriaș la Colțea. Managerul a dat o petrecere cu hore și alcool chiar în spital. Scuzele halucinante ale șefului unității: ”Dacă pacienții erau deranjați, sunau la poliție”

După ce în mediul online au apărut mai multe imagini și filmări de la o petrecere organizată în Spitalul Colțea din Capitală, a izbucnit un scandal de proporții. Totuși, petrecerea cu hore și muzică grecească se pare că s-a ținut într-o clădire ce aparține spitalului, dar în care nu erau internați pacienți.

Petrecerea a marcat împlinirea a 320 de ani de la înființarea spitalului. În prima parte a evenimentului a avut loc o gală în care au fost oferite și câteva premii. Gala a fost organizată din fondurile Fundaţiei Spitalului Colţea, obținute din sponsorizări. Evenimentul s-a încheiat cu un cocktail, organizat începând cu ora 19:30.

Bogdan Furtună, managerul Spitalului Colțea, a încercat să ofere cât mai multe argumente că evenimentul nu a deranjat cu nimic pacienții internați în spital. Acesta a explicat că petrecerea a avut loc într-o clădire total separată de zona medicală, într-o zonă administrativă. În plus, Furtună consideră că nu s-a greșit cu nimic, clădirea în care s-a ținut evenimentul fiind și foarte bine antifonată. Astfel, pacienții nu au fost deranjați de muzică. Mai mult, managerul Spitalului Colțea a ținut să sublinieze și faptul că dacă pacienții ar fi fost deranjați, aceștia ar fi sunat la 112.

Citește și: Noi analize medicale GRATIS pentru români. Cine va benefica de ajutor de la stat

„În cadrul acestei gale au fost decernate 12 premii pentru tinerii medici, au fost premiaţi decanii de vârstă, şefii secţiilor şi asistenţii medicali, iar la sfârşit evenimentul, după gală, evenimentul s-a încheiat cu un cocktail care a avut mai multe momente artistice. Medicii sunt oameni, trebuie să înţelegem acest lucru. Au nevoie nu numai să vadă suferinţă, au nevoie şi de un pic de relaxare.

Mai mult decât atât este izolată fonic. S-au făcut probe de sunet cu câteva ore înainte, ne-am asigurat că este totul ok. Haideţi să ne gândim la un lucru. Dacă prin absurd ar fi deranjat pacienţii, că ştim foarte bine cum sunt oamenii în general… s-ar fi făcut apeluri la 112!”, a declarat Bogdan Furtună, managerul Spitalului Colțea, potrivit Bugetul.ro.

Citește și: Alertă medicală! România este prima în Europa la numărul cazurilor de rujeolă