Scandal URIAŞ la FERMA VEDETELOR. Câştigătorul Paul Ipate, acuzat că ştia dinainte PROBELE

Paul Ipate a castigat show-ul de supravietuire din Cipru, insa exista multe voci care sustin ca, pentru actor, s-ar fi facut jocurile dinainte, iar el stia, in dese randuri, ce probe il asteapta in competitie.

08 iun. 2016, 06:16
Scandal URIAŞ la FERMA VEDETELOR. Câştigătorul Paul Ipate, acuzat că ştia dinainte PROBELE

Paul Ipate a reusit sa devina marele castigator si sa puna mana pe premiul de 50.000 de euro. Actorul este, insa, aratat cu degetul de alte vedete aflate in show. Surse din Cipru sustin ca Ipate ar fi fost ajutat putin sa fie cel mai bun din emisiune. Dincolo de faptul ca, pe micul ecran, s-ar fi difuzat numai momente in care el aparea in ipostaze care sa il favorizeze, in ziua finalei cu Vasile Calofir, de pilda, la prima proba, Paul Ipate ar fi stiut la ce va fi supus.

Astfel, se merge pe ideea ca, in labirintul pe care ar fi trebuit sa il strabata pentru a ajunge la un clopotel castigator, vedeta stia dinainte care era traseul corect.

Maria Constantin, mărturisire INCREDIBILĂ după FERMA VEDETELOR

„A fost foarte relaxat atunci cand a terminat proba, nu a schitat nici macar un gest de bucurie, basca a ajuns si prea repede la destinatie, in conditiile in care era destul de dificil”, au spus persoane de la fata locului, conform WOWbiz.ro.

Mai mult decat atat, unii dintre concurentii sustin ca, pe parcursul emisiunii, la duelurile in care Paul Ipate a fost implicat, ar fi existat probe inechitabile, care l-ar fi dezavantajat pe adversarul sau. Cel mai elocvent exemplu ar fi acela in care actorul l-a avut pe Marcel Toader drept oponent. La proba „Statuile”, cei doi au fost pusi sa stea pe niste piramide, intr-un picior, in timp ce in mana tineau cate o lingura pe care se afla un ou.

CASTIGATOR FERMA VEDETELOR 2016: Scandal la Pro Tv după ce Paul Ipate a plecat cu 50.000 de euro

„Marcel are 53 de ani si la varsta sa a reusit sa stea 27 de minute intr-un picior. E greu, incercati si voi acasa sa stati asa sa vedeti cat timp rezistati. Paul Ipate are 31 de ani, cu 22 mai putin, si e practicant de yoga, lucru care l-a ajutat foarte mult. Insa, aceasta proba nu a fost echitabila pentru amandoi, l-a ajutat sa castige pe Paul Ipate”, na dezvaluit o persoana din anturajul celor doi.