Scandal URIAŞ legat de STEAUA. Se anunţă PROCESUL ANULUI

Razboi total intre FC Steaua si Clubul Sportiv al Armatei Steaua. Oficialii campioanei Romaniei au anuntat ca vor da in judecata MApN deoarece a inregistrat o marca identica precum cea a echipei de fotbal.

24 sept. 2014, 13:17
Scandal URIAŞ legat de STEAUA. Se anunţă PROCESUL ANULUI

Valeriu Argaseala, presedintele CA al FC Steaua, a declarat ca MApN recunoaste echipa de fotbal prin prisma faptului ca intre cele doua entitati exista un contract pentru inchirierea bazei sportive.

„Putem sa-i scuturam de bani pentru ca au facut aceasta cerere abuziv si cu rea credinta. Noi avem contract pentru inchirierea bazei de pregatire, le platim bani, iar apoi vin pe la spate si ne cer bani. Asta e rea credinta!”, a declarat Valeriu Argaseala la Look TV.

Seful ros-albastrilor a anuntat ca va avea o intalnire cu George Boroi, presedintele CSA Steaua, pentru a lamuri situatia.

Saptamana trecuta, FC Steaua a pierdut litigiul pe care il avea cu Clubul Sportiv al Armatei Steaua, in ceea ce priveste dreptul de folosire a numelui si emblemei. Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci a hotarat, dupa aproape noua luni de la izbucnirea conflictului, ca CSA Steaua este singura entitate indreptatita sa foloseasca numele si emblema „Steaua”. Decizia nu este definitiva si poate fi atacata la instanta suprema.