Scandalos: cum a murit un bebeluş într-un apartament închiriat prin Airbnb. Cazul a ajuns în instanță, acuzaţii grave!

Un cuplu de francezi care locuia în Guadelupa a închiriat în august 2021 o casă în Palm Beach (Florida) prin serviciul Airbnb. Intenţionau să petreacă acolo o săptămână împreună cu cei cinci copii ai lor. La câteva ore după sosirea lor, Enora, fetiţa lor în vârstă de 19 luni, nu s-a mai trezit din somn!

18 mart. 2023, 09:32
Scandalos: cum a murit un bebeluş într-un apartament închiriat prin Airbnb. Cazul a ajuns în instanță, acuzaţii grave!
Scandalos: cum a murit un bebeluş într-un apartament închiriat prin Airbnb. Cazul a ajuns în instanță, acuzaţii grave!

Scandalos: cum a murit un bebeluş într-un apartament închiriat prin Airbnb. „Am descoperit că fiica noastră era moartă după ce se dusese la culcare”, a dezvăluit tatăl fetiţei, Boris Lavenir. Când au ajuns lângă pat, părinţii au descoperit că faţa copilului lor era vânătă şi că o spumă albă îi curgea de pe buze. Au cerut ajutor, dar era prea târziu.

Conform news.ro, la autopsie s-a constatat că Enora a murit din cauza unei supradoze de fentanil, un drog de o sută de ori mai puternic decât morfina. Fentanilul este una dintre principalele cauze de deces pentru americanii cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, o doză foarte mică fiind suficientă pentru a ucide un adult.

Citeşte şi: S-a prăbuşit în sala de antrenament. A aflat că are cancer şi în doar trei zile a murit. Avea doar 21 de ani şi era sportiv

Moartea fetiţei rămâne însă un mister. În casă nu a fost găsită nicio urmă de drog, iar părinţii Enorei au anunţat că se vor adresa justiţiei şi îi dau în judecată pe gigantul din domeniul închirierilor Airbnb, pe proprietarul casei, pe administratorul de închirieri şi pe chiriaşul anterior, care găzduise o petrecere cu câteva zile înainte. Familia susţine că fentanilul a fost lăsat undeva în casă de participanţii la acea petrecere şi reclamă faptul că locuinţa nu a fost curăţată.

„Gândurile noastre sunt alături de familia Lavenir şi de cei dragi pentru pierderea lor devastatoare”, a reacţionat Airbnb. La rândul lor, proprietarul şi fostul chiriaş i-au acuzat pe părinţi de „neglijenţă” în răspunsurile lor către instanţă.

Citeşte şi: Doliu imens în sport. Marele campion a murit în somn

Anchetatorii nu au reuşit să găsească nicio dovadă a prezenţei fentanilului în casa de vacanţă închiriată de francezi. Poliţia i-a suspectat mai întâi pe părinţi, dar anchetatorii nu au găsit urme de droguri printre bunurile lor, ambii fiind testaţi negativ. Cazul este închis, în aşteptarea unor eventuale noi piste.