SCANDALOS. Legiferarea necrofiliei de familie: Soţii vor face sex de adio cu soţiile moarte

Se întâmplă în Egipt, unde după o dictatură, apar alte orori. Noul regim egiptean a făcut un proiect de lege care să le permită bărbaţilor să facă sex cu soţiile lor moarte în primele 6 are după decesul acestora.

RomaniaTV.net
27 apr. 2012, 08:42
SCANDALOS. Legiferarea necrofiliei de familie: Soţii vor face sex de adio cu soţiile moarte

Un proiect de lege conceput de noile structuri ale statului eliberat de regimul lui Hosni Mubarak prevede ca bărbaţilor egipteni să le fie permis să aibă contact sexual pentru ultima oară cu soţiile lor moarte, în cel mult 6 ore de la decesul acestora, scrie Daily mail, citând presa locală din Egipt.

Noul Parlament de la Cairo dominat de islamişti pare foarte „preocupat” de „binele” familiilor egiptene, astfel încât prevede să legifereze şi căsătoriile încheiate de minorii de 14 ani, iar femeilor să li se ia dreptul la educaţie şi la muncă.

Aceste proiecte de lege au sârnit furie în rândul femeilor din Egipt. Consiliul Naţional pentru femei a pornit deja o campanie împotriva acestor schimbări legislative, despre care afirmă că „marginalizarea şi subminarea statului femeilor în societatea egipteană va afecta grav dezvoltarea umană a ţării”.

Dar de departe, cel mai şocant proiect de lege este „necrofilia de familie”. Nu este însă o noutate, pentru că în mai 2011, legea a fost inspirată de clericul marocan Zamzami Abdul Bari, care a afirmat că o „căsătorie este valabilă şi după moarte”. Zamzami, potrivit alarabiya.net a mai spus că şi femeile au dreptul să facă sex cu bărbaţii lor morţi.

Unele surse de presă egiptene afirmă că noul proiect de lege ar fi rezultatul „unor interpretări religioase eronate”. La rândul lor, mai mulţi politicieni, care s-au abţinut de la comentarii despre acest subiect, au afirmat că proiectul aşa-numit „sexul de adio” nici nu ar exista de fapt şi că ar fi o invenţie a presei fidele încă fostului preşedinte egiptean Hosni Mubarak, cu scopul de a discredita noua putere de la Cairo.