SCANDALUL ANULUI. Gabriel Tamaş a comis-o grav! „Ce am făcut? Am băut şi am plecat cu maşina!”

Gabriel Tamaş a fost condamnat în Israel la două luni de muncă în folosul comunităţii după ce a fost prins conducând sub influenţa băuturilor alcoolice. Înainte de a reveni în Liga 1, la Astra Giurgiu, fundaşul de 36 de ani a lucrat în Spitalul Rambam din Haifa.

15 nov. 2019, 17:01
SCANDALUL ANULUI. Gabriel Tamaş a comis-o grav! „Ce am făcut? Am băut şi am plecat cu maşina!”

Gabriel Tamaş a lucrat în folosul comunităţii, în Israel, după ce a fost prins în timp ce conducea cu 200 km/h, sub influenţa băuturilor alcoolice, pe când juca pentru Maccabi Haifa.

Gabriel Tamaş, DAT AFARĂ de la Hapoel Haifa. Scandalul bahic i-a fost FATAL

„În Israel m-am simţit cel mai bine, fanii m-au iubit, dar, având problemele pe care le-am avut, a trebuit să spun stop şi să merg mai departe. Ce am făcut? Am băut şi m-am dus cu maşina! Îmi pare rău, dar nu sunt nici primul, nici ultimul care a făcut aşa ceva. Nu era cazul să se facă atâta tam-tam sau să merg la puşcărie”, a declarat Gabriel Tamaş.

Gabriel Tamaş, REACŢIE VIOLENTĂ după ce s-a îmbătat iar şi a făcut SCANDAL. Patronul lui Hapoel Haifa îl duce la DEZALCOOLIZARE

„Am muncit în folosul comunităţii, la un spital, două luni de zile, opt ore pe zi, de dimineaţă de la 07:00 până la ora 15:00. Munceam de luni până vineri, a fost o experienţă frumoasă. Eu luam mâncarea de la fiecare etaj, de la bolnavi, o duceam la bucătărie, apoi aşteptam să umple din nou totul cu mâncare şi mă întorceam cu mâncarea la bolnavi. A fost o experienţă frumoasă, dar am văzut multe cazuri grele, copii bolnavi, a fost o experienţă frumoasă, dar nu prea, ştiţi cum se spune. O să scriu şi câteva cărţi despre viaţa mea. Nu una, mai multe” , a mai sopus Gabriel Tamaş.

Gabriel Tamaş, alt scandal în Israel. Ce a făcut fundaşul român după ce a băut la o PETRECERE