Scandalul Bercea. Radu Mazăre: Noroc cu ŢIGANII, băă… De acum încolo, pot să facă tot ce vor pe PLAJĂ

Radu Mazăre, primarul municipiului Constanța, a vorbit, într-un discurs ținut la finalul ședinței de Consiliu Local, despre scandalul arestării lui Mircea Băsescu, folosind cuvinte grele şi atacând-o pe şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi.

01 iul. 2014, 08:05
Scandalul Bercea. Radu Mazăre: Noroc cu ŢIGANII, băă… De acum încolo, pot să facă tot ce vor pe PLAJĂ

Radu Mazăre și-a vărsat nervii pe Laura Codruța Kovesi, pe motiv că „i-a făcut percheziții fratelui meu şi mamei mele şi prietenilor mei”.

Corespondentul EVZ la Constanța a înregistrat discursul „fulminant” al lui Radu Mazăre.

Noroc cu ţiganii, băă, că ne salvează de instanţa voastră coruptă. Din punctul meu de vedere, de acum încolo, pot să facă tot ce vor pe plajă, să vândă pufuleţi şi nu ştiu ce. Că ce ne-am chinuit noi 10 ani, ne salvează ţiganii”, a spus edilul Constanței.

Bercea Mondial, despre Mircea Băsescu: Vreau să se împace copiii mei cu naşu’. Eu nu-l bag pe naşu’

Mazăre a arătat că „povestea acolo e mult mai îmbrârligată”.

„Dar pe româneşte vorbind, cred că ţiganii salvează România. Că ne chinuim noi de 10 ani de zile, şi tot spunem, că instituţiile statului sunt folosite discreţionar, că sunt folosite ca poliţie politică, că pentru unii sunt mumă, pentru alţii sunt ciumă, iată, începe să iasă la iveală cu nişte înregistrări care sunt de necontestat. De ce fratelui meu şi mamei mele şi prietenilor mei le-au făcut percheziţii acasă, şi domnului Mircea Băsescu, nu mai vorbesc de frati-su că ăla era sus, şi celor care l-au denunţat nu s-a făcut aşa ceva?. Trebuiau să vină mascaţii şi să le facă percheziţii acasă. Că poate găseau mormanul de bani. Să-i facă percheziţii la birou că poate găseau stickuri, poate găseau stickuri la Bercea Mondial şi la alţii, poate găseau carneţelul unde s-au dus spăgile”, a adăugat Mazăre.

Edilul Constanţei vrea suspendarea şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi, explicând că Parlamentul poate adopta o rezoluţie în acest sens.

MIRCEA BĂSESCU rămâne în arest. Curtea de Apel i-a RESPINS contestaţia

„Coroborat cu ce i-au făcut procurorului Iacobescu, i-au luat dosarul, s-a pus batista pe ţambal. Unde s-au dus înregistrările? Constatăm că există o încrengătură şi cineva vrea să astupe toate lucrurile astea. De ce s-a transferat dosarul acum? De ce eu am fost săltat în dubă şi domnul Mircea Băsescu, nu? Eu nu sesizeze CSM-ul. Este o treabă pe care trebuie să o rezolve Parlamentul României. Parlamentul poate să voteze o rezoluţie în care să ceară suspendarea incoruptibilei Codruţa Kovesi, până la lămurirea situaţiei. Nu poate să se ancheteze ea, pe ea. Omul ăla a ţipat din dubă, „două milioane mi-au mâncat”. Dacă exista o asemenea acuzaţie în spaţiu public despre Mazăre, a doua zi vedema mascaţi, vedeam percheziţii, vedeam duceri la DNA”, a conchis Mazăre.