Scandalul continuă pe aeroportul Otopeni: „Ne-au spus că toate zborurile sunt anulate până în decembrie”

Scandalul continuă pe aeroportul Otopeni. Blue Air a anunțat că toate zborurile din România sunt suspendate, după ce Ministerul Mediului a pus poprire pe conturile companiei. Oamenii s-au revoltat şi au început să se revolte.

06 sept. 2022, 19:48
Scandalul continuă pe aeroportul Otopeni: „Ne-au spus că toate zborurile sunt anulate până în decembrie”
Scandalul continuă pe aeroportul Otopeni

Scandalul continuă pe aeroportul Otopeni. „Nu e vorba doar despre o singură persoană sau despre ăla că e bolnav, sau despre ăla că doarme jos. Au fost situaţii în care cei de la Paris au suferit mai mult decât am suferit noi. Noi am aşteptat trei ore, da? Gândiţi-vă că ei aveau zbor la 10:50. Până la ora 17:30, nu a fost nimeni în stare să le spună ceva. Abia atunci a venit cineva şi le-a spus că zborul, până la urmă, se anulează.

Le-a dat întârziere din jumătate în jumătate de oră. Bani recuperaţi? Păi, ei au conturile blocate. Ei sunt nesimţiţi încât să ne spună nouă că putem să recuperăm ceva? (…) Era o femeie care spunea că se chinuie să ia 500 de euro înapoi de mai bine de un an„, a spus unul dintre călătorii aflaţi pe Aeroportul Otopeni.

Trebuia să zbor astăzi, la 20:20, de aici, cu Blue Air, spre Hamburg. Am aflat cu 15 minute înainte că s-a anulat zborul. Am ajuns şi degeaba în aeroport, nici nu vor să discute cu noi, nici nu vor să ia vreo măsură ceva. Ne spun pur şi simplu că s-a anulat până pe 12 septembrie. În primă fază, până pe 12. Când am ajuns la ghişeu şi am reuşit să vorbim cu ei, ne-au spus că toate zborurile sunt anulate până în decembrie de fapt. Plătim alte bilete la altă companie. Plătim iar 500 de euro pe bilete doar dus„, a mai spus un alt călător.

De acum încolo, niciun bilet de la Blue Air/ Noi nu vrem banii rambursaţi. Noi vrem biletele/ Luaţi-ne bilete! Eu am luat bilete cu 10 euro. Voi îmi daţi 2 euro? Nu v-ar fi ruşine?/ Nu vă plătiţi oamenii! Din luna iunie-iulie nu sunt plătiţi„, a strigat un bărbat.

Citeşte şi: ANPC: Blue Air se pregăteşte să iasă din piaţă şi trage de timp să nu returneze banii consumatorilor

Scandalul continuă pe aeroportul Otopeni

Angajat Blue Air: Atunci când aveţi dreptate, aveţi dreptate!

Călător: Păi nu avem dreptate?

Angajat Blue Air: Depinde la ce vă referiţi!

Călător: Cu ce ni s-a întâmplat.

Angajat Blue Air: Aveţi dreptate să fiţi dezamăgiţi! Vă dăm tot ce putem să vă dăm.

Călător: Nu mai spuneţi minciuni!

Angajat Blue Air: Eu nu spun minciuni. Eu nu m-aş îndoi de ceea ce vă spun.

Călător: Deci avem sau nu dreptate cu ce ni s-a întâmplat astăzi? La zboru’ ăsta, mai pe înţelesu’ dumneata! Avem dreptate?

Angajat Blue Air: Aveţi dreptate să fiţi dezamăgit.

Călător: Nu ne spuneţi „să fiţi dezamăgit”. Avem sau nu dreptate?