Scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu, tranșat în instanță: ce a decis judecătorul

Succes de răsunet pentru Bianca Drăgușanu, în instanță, în conflictul cu Claudia Pătrășcanu. Fosta asistentă din emisiunea lui Dan Capatos a dat-o în judecată pe cântăreață, după jigniri repetate în spațiul public.

27 apr. 2023, 17:11
Scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu, tranșat în instanță: ce a decis judecătorul

Sursele din anturajul Biancăi Drăgușanu au declarat pentru presa de cancan că fosta asistentă a reușit în data de 27 aprilie, în urma procesului, să obțină liniștea de care avea nevoie.

Avocații Biancăi au încercat să susțină cauza modelului de Instagram printr-o ordonanță președințială. Demersul a fost respins inițial, în martie, dar fosta iubită a lui Cătălin Botezatu a avut succes la apel.

În plus față de procesul civil, Bianca Drăgușanu a intentat și un proces penal împotriva Claudiei Pătrășcanu, acuzând-o de șantaj și hărțuire. Vedeta o face pe cântăreață vinovată și pentru pierderea unui contract de imagine în valoare de peste 30.000 de euro, ca urmare a acestui scandal. Cei care doreau să colaboreze cu Bianca Drăgușanu în domeniul media s-au retras din cauza conflictului dintre cele două femei, mai precizează sursa citată.

 

Bianca Drăgușanu, tentată să apeleze la 112, după ultima întâmplare

 

Bianca Drăgușanu a fost tentată sa apeleze la numarul de urgență 112, după ce a avut o altercație cu o clientă în magazinul ei de rochii. Nemulțumită de produsul primit, clienta a făcut un gest care a indignat-o pe fosta asistentă TV.

„Mă duc la atelier și aș vrea să vă povestesc o întâmplare de ieri când am dat-o afară pe una care venise cu maică-sa și care a semnat pentru modelul pe care l-am stabilit împreună și a venit și mi-a spus cu totul altceva și s-a apucat de smiorcăit. După ce s-a apucat de smiorcăit, rochia era albă, impecabilă, frumoasă, superbă, făcută la comandă pentru ea, dar fata voia din latex corsetul.

Eu i-am spus că nu lucrez latex, însă dacă vrea neapărat un corset sexy poate să se ducă în altă parte că eu nu lucrez latex. S-a apucat de plâns că rochia nu este cum vrea ea și și-a luat mâinile de pe fond de ten și mi le-a pus pe corsetul alb, care era impecabil”, a dezvăluit vedeta, pe Instagram.