Dorian Popa, semne de la Divinitate înainte să fie prins drogat la volan. Cine l-a ajutat să treacă peste cele întâmplate

Dorian Popa a fost prins drogat la volanul bolidului de lux la finalul lunii octombrie, în Domnești. Artistul spune că a fost una dintre cele mai grele perioade din 2023, dar chiar și așa, au existat și oameni care i-au fost alături imediat după cele întâmplate.

19 ian. 2024, 08:39

Dorian Popa a fost prins la finalul lunii octombrie 2023, în Domnești, în timp ce conducea sub influența substanțelor interzise. Oamenii legii i-au efectuat un drugtest, iar apoi a fost dus la spital pentru recoltarea probelor biologice. În urma acestui incident, polițiștii i-au suspendat cântărețului artistului permisul de conducere, iar ancheta este în derulare.

VIDEO Dorian Popa, anunţul începutului de an după ce a fost prins drogat la volan: „Când vrea Doamne Doamne…”

Au trecut câteva luni de când Dorian Popa avea să fie prins drogat, la volanul bolidului de lux, purtând doar lenjerie intimă. Vloggerul a vorbit, de curând, despre perioada de după, în care a fost criticat pentru ceea ce a făcut, dar și despre semnele primite de la divinitate, pe care crede că le-a ignorat, care parcă anticipau situația delicată în care a fost pus.

Semnele primite de Dorian Popa pe care crede că le-a ignorat: cred că Dumnezeu îmi transmitea mesajul, parcă îmi spunea: „Vezi că într-o zi o să dai exemplul suprem”

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Dorian Popa postează vloggurile în care împărtășea fanilor ce greșeli să nu facă în materii de construcții. Artistul spune că, la un moment dat, în timp ce filma pentru canalul de YouTube, a avut o presimțire ciudată, care parcă avea să anticipeze cele întâmplate, dar fără să se gândească la cea avea să urmeze, asta pentru că le spunea fanilor să nu repete greșelile pe care el le făcea, ca mai apoi să ajungă într-o situație delicată.

Călin Donca șterge pe jos cu Dorian Popa, după ce artistul s-a dezis de el. ”Prețuiesc oamenii care ajută în momente grele, pentru că ceilalți sunt doar de fațadă”

„Pe aici, pe acolo în vloggurile mele, cred că Dumnezeu îmi transmitea mesajul, parcă îmi spunea: „Vezi că într-o zi o să dai exemplul suprem”. Spuneam că eu dacă fac niște greșeli, mă refeream la construcții, vi le arăt, ca să nu le repetați și voi și tot spuneam chestia asta în mod obsesiv. Același chestie se aplică și aici”, a declarat Dorian Popa, în podcastul moderat de Radu Țibulcă.

@radutibulca

Dorian Popa despre oamenii care i-au rămas alături #vindeopoveste #podcast #foryou #fy #fyi #fyp

♬ sunet original – Radu Țibulcă

Chiar dacă spune că s-a trezit cu un val de hate, reacție la care se aștepta, Dorian Popa a declarat că a avut susținerea fanilor în perioada imediat următoare. Vloggerul a mărturisit că acest lucru i-a dat putere să meargă mai departe și că a fost uimit să vadă câți de mulți oameni l-au încurajat să treacă peste cele întâmplate, pe lângă familie.

„O chestie pe care am arătat-o în vloggurile mele, poate un pic prea pe față, bine că au fost doar doi-trei care au comentat au fost analizele antidrog pe care au decis să le fac în mod ciclic și să le și arăt următorilor mei (…) Eu cred că în momentul în care ai făcut o greșeală, cel mai rău lucru în viață este să uiți că ai făcut-o”, a mai declarat Dorian Popa.

@radutibulca

Dorian Popa despre alegerile care i-au influențat cariera #vindeopoveste #podcast #foryou #fy #fyi #fyp

♬ sunet original – Radu Țibulcă

Ce planuri are pentru 2024

Întrebat ce planuri are pentru 2024, Dorian Popa a răspuns: „Voi achiziționa un teren de 9.000 mp, care valorează probabil undeva între 400-500 de mii de euro”, a spus Dorian Popa. Când vine vorba despre câștigurile financiare, artistul mărturisește că cei mai mulți bani i-a făcut datorită rețelelor de socializare.

Dorian Popa le dă peste nas răutăcioșilor. A publicat rezultatele analizelor: „Cu Dumnezeu înainte, asumat și conștientizându-ne greșelile”
De ce a fost criticat: „Ești penibil!” „Zona de social media, online, mi-a generat cei mai mulți bănuți. Dacă nu aveam acești bani generați de YouTube, Instagram și alte platforme de social media, eu nu aș fi putut să devin antreprenor și nici constructor, dezvoltator imobiliar”.

Dorian Popa le dă peste nas răutăcioșilor. A publicat rezultatele analizelor: „Cu Dumnezeu înainte, asumat și conștientizându-ne greșelile”

Dorian Popa le dă peste nas răutăcioșilor. Influencerul a prezentat un buletin recent de analize prin care le închide gura cârcotașilor, dovedind că este curat ca lacrima, căci a avut rezultate negative la toate substanțele pentru care i s-au recoltat probe de sânge.

Citește și: Dorian Popa promite că nu se mai droghează: „Dacă o fac, Dumnezeu să mă ardă de cinci ori mai tare decât până acum”

Dorian Popa a fost prins sub influența canabisului la volan, pe 27 octombrie 2023, fiind doar în lenjerie intimă la volan. A recunoscut atunci că a greșit. De asemenea, a promis că se va îndrepta, lucru de care pare că se ține, având în vedere cea mai recentă postare a sa.

În viață, unii aleg să se bată cu pumnii, alții aleg să se bată cu mintea. Parcă aș alege varianta a doua, zic. Cu Dumnezeu înainte, asumat și conștientizându-ne greșelile”, este textul care însoțește poza cu analizele făcute.

Influencerul și-a cerut iertare urmăritorilor pentru exemplul dat „Vreau să îmi cer scuze tuturor care mă urmăresc. Am greșit indiscutabil. Nu am circumstanțe atentuante. Am dat un exemplu negativ.

Nu mă scuz, îmi asum pe deplin consecințele actiunilor mele. Recunosc, am consumat canabis, nu în ziua în care am fost oprit de poliție. Lucru pe care îl regret. Am ieșit pozitiv, chiar și la câteva zile după ce am consumat”, a fost mesajul lui Dorian Popa, la câteva zile după ce a fost prins drogat.