Scandalul dintre Oana Roman și Marius Elisei continuă: „Au fost amenințări cu suicid”. Ce spune vedeta despre acuzațiile de infidelitate

Scandalul dintre Oana Roman și Marius Elisei continuă. Vedeta susține că fostul ei ar fi abuzat-o emoțional, amenințând-o că își pune capăt zilelor. De altfel, s-a apărat în fața acuzațiilor recente de infidelitate, punându-le pe seama „geloziei macabre" a lui Marius Elisei.

11 ian. 2024, 19:33
Scandalul dintre Oana Roman și Marius Elisei continuă: „Au fost amenințări cu suicid”. Ce spune vedeta despre acuzațiile de infidelitate
Scandalul dintre Oana Roman și Marius Elisei continuă

Scandalul dintre Oana Roman și Marius Elisei continuă. Fiica lui Petre Roman spune că nu și-a dorit să continue relația, însă a cedat tacticilor de manipulare ale fostului soț, care ar fi amenințat-o că se sinucide. Fiica lui Petre Roman neagă vehement că i-ar fi fost infidelă fostului soț.

Citește și: Carmen Harra aruncă bomba despre relațiile de după divorț ale vedetelor: „Nu văd șanse între Deea și Robert”. Ce spune despre Oana Roman și Marius Elisei

Scandalul dintre Oana Roman și Marius Elisei continuă

În martie a început să îmi scrie, din nou, că vrea să ne împăcăm. A început o tentativă de love bombing, o tentativă, pe care eu am respins-o mult timp. Au fost chiar și amenințări cu suicid. ‘Dacă nu ne împăcăm, eu nu mai am pentru ce să trăiesc’. I-am spus: ‘Ba da, ai pentru ce să trăiești, ai un copil, în primul rând’. Eu am mesaje, eu am probe. Diferența e că pentru toate aceste lucruri am probe și dovezi. De ce? Pentru că în ultimul an am vorbit cu el, în proporție de 90%, doar prin scris.

Eu am trăit un tip de gelozie macabră. Eu pe omul ăsta nu l-am înșelat nicio secundă. Eu nici măcar la o cafea nu am ieșit cu altcineva, pentru că oricum nu mă interesează, nu asta este prioritatea mea. Am fost acuzată că am înșelat, am fost acuzată că am avut relații paralele, am fost acuzată, având 47 de ani, că am rămas însărcinată cu altul. Eu nu mai pot să rămân însărcinată la 47 de ani.

Până acolo s-a ajuns. Eu am vrut să pun stop acestui coșmar. Deci nu-mi dă nimeni nicio palmă peste ochi, nu crăp de ciudă, nu am nicio tresărire, decât o bucurie și o liniște că, în sfârșit, nu mai trebuie să dau socoteală, nu îmi mai este frică când răspund la telefon, nu îmi mai este frică când mă duc la o petrecere, nu îmi mai este frică când ies pe stradă”, a declarat vedeta pentru Antena Stars.