Scandalul maşinii anti-PSD ajunge şi în Parlament. PNL cere explicaţii din partea ministrului Carmen Dan

Un lider PNL cere explicaţii oficiale din partea ministrului de Interne in comisiile de specialitate din Parlament. Între timp, şoferul maşinii a ajuns din nou la Poliţie, transmite România TV.

RomaniaTV.net
31 iul. 2018, 08:38
Scandalul maşinii anti-PSD ajunge şi în Parlament. PNL cere explicaţii din partea ministrului Carmen Dan

Răzvan Ştefănescu, şoferul maşinii cu numere M..EPSD, a ajuns, marţi, însoţit de avocat la sediul Poliţiei Rutiere, pentru a-şi clarifica situaţia. El susţine că ar fi schimbat plăcuţele de înmatriculare dacă poliţiştii care l-au oprit anterior ar fi dispus acest lucru, întrucât are la el şi numerele de înmatriculare oficiale ale maşinii.

Citeşte şi:  Şoferul maşinii cu numere M..EPSD a ajuns la Poliţie însoţit de avocat

Răzvan Ştefănescu a sosit, marţi dimineaţă, la sediul Poliţiei Rutiere însoţit de un avocat. El a declarat presei că direşte să-şi clariifice situaţia, prioritatea fiind recuperarea permisului de conducere.

”Sper să se rezolve. Sunt şofer, e meseria mea”, a spus Răzvan Ştefănescu.

Acesta a precizat că ar fi schimbat plăcuţele de înmatriculare de la intrarea în ţară dacă poliţiştii care l-au oprit până acum în trafic i-ar fi atras atenţia că folosirea lor este ilegală şi dacă ar fi dispus schimbarea lor. 

”Dacă le-aş fi schimbat de capul meu aş fi făcut o ilegalitate”, a mai spus Răzvan Ştefănescu care a precizat că are asupra sa şi numerele de înmatriculare oficiale ale autoturismului.

Brigada Rutieră a Capitalei a reţinut, luni, numerele de înmatriculare cu mesaj anti-PSD, după ce au oprit în trafic autoturismul înmatriculat în Suedia. De asemenea, a fost reţinut pemisul de conducere al şoferului, acesta declarând că a înmatriculat maşina în luna aprilie şi că se află în concediu în România, fiind în drum spre litoral.

Citeşte şi: Traian Băsescu, despre scandalul plăcuţelor de înmatriculare anti-PSD. Slugărnicia unor şefi din poliţie face România un stat ridicol