Dosarul morţii Mădălinei Manole. Tatăl artistei a făcut scandal la tribunal

Scandalul dintre părinţii Mădălinei Manole şi ginerele lor, Petru Mircea pare că nu mai ia sfârşit, deşi au trecut mai bine de doi ani de la moartea artistei. Părinţii Mădălinei Manole au redeschis dosarul, dar judecătorul a decis o nouă amânare, ceea ce l-a scos din sărite pe tatăl artistei.

RomaniaTV.net
27 feb. 2013, 11:43
Dosarul morţii Mădălinei Manole. Tatăl artistei a făcut scandal la tribunal

Magistraţii au concluzionat că Mădălina Manole s-a sinucis şi au decis neînceperea urmăririi penale împotriva lui Petru Mircea, dar Ion şi Eugenia Manole sunt de părere că fostul ginere a fost cel care a ucis-o pe „fata cu părul de foc”.

Moartea Mădălinei Manole a declanşat un adevărat război între părinţii artistei şi fostul ginere. Încă de la început, Ion şi Eugenia Manole l-au considerat pe Petru Mircea principalul vinovat pentru moartea fiicei lor. Şi nici verdictul magistraţilor, care au stabilit că a fost vorba despre sinucidere, nu îi face să se liniştească.

În schimb, fostul ginere al familiei Manole susţine că nu putea să îi facă niciun rău fostei sale soţii.

În cei aproape trei ani scurşi de la moartea Mădălinei Manole, conflictul dintre părinţii artistei şi Petru Mircea a avut numeroase episoade, iar motivul principal al luptei dintre ei este fiul cântăreţei.

Acum, Ion şi Eugenia Manole au cerut ca dosarul să fie redeschis pentru a patra oară. În instanţă ei sunt reprezentaţi de avocata Crina Radu, cunoscută din dosarul Elodiei.

Tatăl Mădălinei Manole s-a enervat foarte tare în sala de judecată, când a văzut că judecătorul a decis o nouă amânare în proces, din cauza unor hârtii pe care avocaţii trebuie să le prezinte  pentru a justifica faptul că plângerea împotriva rezoluţiei procurorilor de neîncepere a urmăririi penale a fost depusă în timpul prevăzut de lege. Tatăl artistei s-a arătat foarte supărat pe faptul că Petru Mircea nu s-a prezentat nici măcar o dată în faţa instanţei.

La ieşirea de la tribunal, Ion Manole a spus că nu se va lăsa până când nu se va face dreptatea pe care o caută. El spune că a intrat în posesia unor probe noi şi vrea să afle adevărul despre moartea fiicei sale, pentru care îi consideră vinovaţi pe Petru Mircea şi pe mama acestuia.

Eu nu admit ca procurorii să-şi bată joc de fata mea şi de noi. Vreau să aflu adevărul: de ce şi cum a murit fata mea. Aveam 23 de ani când îmi creşteam fetiţa asta şi mi-o omoară un nenorocit căsătorit de 9 luni şi procurorii se fac că nu văd„, a spus Ion Manole, la ieşirea din sala de judecată.

Mădălina Manole s-a sinucis în dimineaţa zilei de 14 iulie 2010, chiar de ziua ei de naştere. Artista a înghiţit o substanţă toxică şi a murit în câteva minute.