Scandalul pe averea lui Petrică Mîțu Stoian continuă. Sora artistului vrea tablouri, ceasuri și bijuterii

Scandalul pe averea lui Petrică Mîțu Stoian continuă. La mai bine de un an de la moartea regretatului artist, moștenitorii nu au încheiat socotelile privind averea rămasă. Maria Tarchilă susține că l-a dat în judecată pe impresarul Doru Gusman ca să obțină bunurile de valoare ale lui Mițu.

24 ian. 2023, 22:55
Scandalul pe averea lui Petrică Mîțu Stoian continuă. Sora artistului vrea tablouri, ceasuri și bijuterii
Scandalul pe averea lui Petrică Mîțu Stoian continuă

Scandalul pe averea lui Petrică Mîțu Stoian continuă. Dacă drepturile de autor au fost cedate gratuit cântărețului Emil Badea, după cum chiar Maria Tarchilă mărturisea, altfel par sa stea treburile în cazul bunurilor materiale. Aceasta susține că în casa în care regretatul artist a trăit alături de impresarul Doru Gusman au rămas bunuri pe care acesta nu ar fi vrut să i le dea.

Nu am mai vorbit cu Doru deloc. O să mă văd cu el de acum la procese. L-am dat în judecată, la finalul anului trecut, din cauză că nu a vrut să îmi dea lucrurile din casa din Craiova, lucrurile fratelui meu, acolo unde el a trăit și are costumele lui populare, ceasurile de valoare, tablourile, bijuteriile și alte lucruri ce mai sunt într-o casă. Petrică a investit toți banii ăia în acea locuință și normal că are foarte multe bunuri acolo.

Ce avere a avut Petrică, doamnă? De un milion de euro? De unde banii ăștia? Să se scoată banii pe întreaga avere și să vedem dacă sunt un milion de euro. Nu este adevărat, de unde să aibă suma asta Petrică lăsată? L-am dat în judecată pe Gușman să îmi dea bunurile. Momentan nu a avut loc primul termen de judecată, așteptăm, nu știți cum este justiția din România?”, a declarat Maria Tărchilă, pentru Click.

Citește și: Alin, fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, prima reacție după ce a aflat că nu moștenește averea artistului: „Dezamăgit”

Scandalul pe averea lui Petrică Mîțu Stoian continuă

Bunurile materiale erau achiziționate prin firma în care era partener chiar cu impresarul său și, astfel, jumătate din avere i-ar aparține lui Doru Gușman. Culmea, înainte ca Mîțu să se stingă din viață, i-ar fi spus lui Doru Gusman că vrea să lase lucrurile în ordine pentru că ar putea veni hienele (n.r. surorile) să pună mâna pe averea lui.

Ce au facut, e treaba lor, vedem ce hotaraste legea. Daca e in favoarea lui, sa fie… Nu ma intereseaza averea lui, vreau sa se faca dreptate. Si daca voi primi ceva din avere, o dau la saraci, mie nu-mi trebuie.

Nu-mi trebuie avere cum spune ca au sarit hienele, o dau la saraci. Nu-mi trebuie nimic de la Mitu ca nu a muncit pentru mine, a lucrat pentru stiu eu cine… Ne-a facut hiene, ca am venit noi, hienele, sa luam. Ce hiene am fost noi ca nu l-am deranjat niciodata nici pe impresar, nici pe mine”, declara Maria Tarchila pentru Star Popular.