Scandalul privind bugetul Sectorului 1 continuă! Consilierii PNL și Prefectul aruncă bomba. ”Cu buget aprobat, Clotilde Armand continuă blocajul Primăriei!”

Scandalul privind bugetul Sectorului 1 continuă chiar și după aprobarea lui. PNL Sector 1 o acuză pe primărița Clotilde Armand că în ciuda tuturor eforturilor lor, continuă blocajul instituției. În acest scandal a intervenit și Instituția Prefectului Capitalei care le dă dreptate consilierilor PNL.

02 mai 2023, 11:51
Scandalul privind bugetul Sectorului 1 continuă! Consilierii PNL și Prefectul aruncă bomba. ”Cu buget aprobat, Clotilde Armand continuă blocajul Primăriei!”
Scandalul privind bugetul Sectorului 1 continuă! Consilierii PNL și Prefectul aruncă bomba.”Cu buget aprobat, Clotilde Armand continuă blocajul Primăriei!”

Scandalul privind bugetul Sectorului 1 continuă! Consilierii PNL sunt extrem de revoltați și o acuză pe Clotilde Armand că încearcă blocarea primăriei din orgoliu.

Citește și Clotilde Armand acuză coaliția PSD-PNL că nu a votat bugetul sectorului 1 pe 2023, astfel nu poate plăti bursele și asistența socială

Scandalul privind bugetul Sectorului 1 continuă!

”Cu buget aprobat, Clotilde Armand continuă blocajul Primăriei! La Sectorul 1 continuă circul gratuit marca Armand, pe tema bugetului. Mult mai grav decât spectacolul ei deja clasic pe social media este blocajul general din Primărie, generat de lipsa primarului de profesionalism si de înțelegere, combinate cu orgoliu și sfidare care depășesc orice limite ale imaginației”, a transmis PNL Sector 1, pe pagina de Facebook.

PNL Sector 1 a menționat că Instituția Prefectului a spus foarte clar că bugetul este aprobat încă de pe data de 27 aprilie, subliniind faptul că ceea ce face primarul Clotilde Armand este un abuz.

”Instituția Prefectului spune foarte clar: începând cu data de 27.04.2023, dată la care Hotărârea Consiliului Local nr. 32 a fost publicată pe site-ul Primăriei, Sectorul 1 ARE buget legal aprobat.

Țineți cont de faptul că a durat 1 LUNĂ de la votul bugetului în Consiliul Local până la publicarea lui pe site. Prefectura reține faptul extrem de grav semnalat deja de consilierii locali PNL: În data de 07.04.2023, a fost comunicată Instituţiei Prefectului o adresă de înaintare a unui document intitulat „Hotărârea Consiliului Local nr.32 privind bugetul”.

În urma analizei, s-a dovedit că acest document nu întruneşte condiţiile unei Hotărâri de Consiliu Local: nu cuprinde întreaga voinţă a Consiliului Local, nu a fost redactat de către persoana care are competenţe legale în acest sens, respectiv Secretarul General şi nu a fost comunicat de către aceasta. Convocările isterice de ședințe de CL în aceeași zi, la interval de câteva ore, si postările ridicole pe Facebook nu impresionează pe nimeni.

Din contră, adâncesc blocajul fără precedent din Sectorul 1 și confirmă, încă o dată, că această administrație nu încetează să dezamăgească oamenii care si-au pus speranțele în votul lor”, transmis PNL Sector 1, pe pagina de Facebook.

Consilierii locali PNL și PSD au convocat marți o ședință în care se va discuta cum s-au cheltuit până acum banii în Sectorul 1.

Citește și Marcel Ciolacu, revoltat de degradarea Sectorului 1. Gunoaie şi deşeuri în plină stradă, pubele neridicate şi promisiunile fără acoperire ale lui Clotilde Armand FOTO