Scapă de acnee cu ingrediente naturale

Nu toată lumea are norocul de a se naşte cu un ten perfect, fără predispoziţie la acnee sau alte probleme de piele (roşeată, iritaţii, eczeme). Când te confrunţi cu astfel de neplăceri, e bine să ştii că, adesea, ingredientele naturale – pe care le ai de obicei în cămară – te pot ajuta mai mult decât o cremă scumpă sau un tratament pretentios.

18 iun. 2014, 06:58
Scapă de acnee cu ingrediente naturale

Iata 7 ingrediente-minune din care sa-ti prepari acasa lotiuni de curatare a tenului, ca sa scapi odata pentru totdeauna de acnee.

Mierea de albine

Mierea este poate modalitatea ideala de a lupta impotriva acneei. Proprietatile sale antibacteriene ajuta la eliminarea impuritatilor din piele, prevenind aparitia cosurilor si vindecandu-le pe cele deja existente. In plus, deoarece mierea are o actiune anti- inflamatorie, aceasta reduce treptat efectele acneei, pana cand afectiunea dispare.

Citeşte şi Tipuri de măşti de faţă cu ulei de măsline şi efectele lor incredibile

Un alt bonus este ca, daca alegi sa-ti speli fata cu miere, tenul nu va ramane uscat – asa cum se intampla cand folosesti lotiuni de curatare din comert. Mierea inlatura bacteriile usor si iti lasa pielea hidratata si placuta la atingere.

Citeşte şi Cele mai bune măşti naturale pentru faţă

Ovazul

Ovazul este un alt ingredient natural cu rezultate bune impotriva acneei. Deoarece contine multe vitamine, ovazul ajuta la reducerea inflamatiilor si a rosetii cauzate de acnee. Totodata, absoarbe toxinele din piele, lasand-o curata fara a afecta tesuturile.

Citeste articol integral pe CuradeMiere.ro.