Scapă de hemoroizii supărători cu aceste 4 tratamente naturiste la îndemână

Numai cine nu a avut parte vreodată de hemoroizi cu greu îşi poate imagina ce dureri cumplite pot provoca aceste inflamaţii venoase. Tot mai multă lume ajunge să sufere de pe urma lor, mai exact 75% din populaţia lumii. De vină sunt sedentarismul, constipaţia şi alimentaţia proastă, susţin medicii.

RomaniaTV.net
23 oct. 2015, 11:28
Scapă de hemoroizii supărători cu aceste 4 tratamente naturiste la îndemână

Hemoroizii apar atunci cand vasele de sange situate la nivelul rectului se inflameaza. Persoana care sufera de hemoroizi reuseste cu greu sa stea in sezut din cauza presiunii exercitate asupra hemoroizilor, care devin astfel extrem de durerosi.

Odata diagnosticat cu aceasta afectiune, vei fi indemnat sa cumperi alifii si pastile menite sa reduca inflamatia. Vestea buna este ca nu trebuie sa te incarci cu pastile, cand ai la indemana o multime de solutii naturiste.

Citeşte şi  Cum poţi alina durerile de hemoroizi

Baile cu pelin

Pelinul este un dezinfectant puternic, baile locale cu infuzii din aceasta planta fiind recomandate si femeilor care abia au nascut. Asadar, o baie de sezul cu ceai de pelin dezinfecteaza zona afectata si are proprietati astringente, reducand dimensiunea inflamatiilor. In plus, calmeaza si durerile provocate.

Citeşte mai mult pe ele.ro.