Scapă de stres imediat cu aceste 7 trucuri

Nu ştii cum să scapi rapid de stres şi stările de anxietate? Aceste 7 trucuri îţi pot veni în ajutor şi s-au dovedit a fi de-a dreptul "magice", dacă nu chiar "terapeutul perfect".

RomaniaTV.net
14 iul. 2016, 09:23
Scapă de stres imediat cu aceste 7 trucuri

Chiar dacă atunci când suntem un munte de nervi, tot ce ne dorim este să ne închidem în dormitor, să ne băgăm în pat şi să vizionă un film, timp în care mâncăm multe dulciuri, soarta nu este mereu de partea noastră, aşa că trebuie să ne mulţumim şi cu mai puţin.

Din păcate, nu avem zilnic la dispoziţie timp în care să mai dormim sau să medităm dimineaţa, iar acest lucru poate afecta productivitatea întreaga zi la locul de muncă sau la şcoală. În cazul în care sesizezi că devii uşor apatic şi că nimic nu te mai mulţumeşte, întotdeauna îţi vin în ajutor aceste 7 soluţii, care au rolul de a te elibera şi de a te scăpa de stările de anxietate de peste zi.

Citeşte şi  Cât trebuie să dormi ca să îţi funcţioneze creierul perfect

– Bagă-ţi căştile în urechi şi ascultă playlist-ul preferat. Studiile au arătat că o melodie preferată te poate calma chiar mai bine decât o poate face cel mai bun prieten.

– Bea o ceaşcă de ceai verde pentru că poate reduce stresul şi poate îmbunătăţi starea de spirit. Dacă preferi un ceai rece, cu atât mai bine în zilele toride de vară. În cele din urmă, efectul este acelaşi fie că îl consumi cald sau rece.

Citeşte mai departe pe Noobz.ro