Scenariu bombă. Se pregăteşte debarcarea premierului Viorica Dăncilă. Cine i-ar putea lua locul

Traian Băsescu şi Victor Ponta o susţin pe Corina Creţu ca să preia conducerea Guvernului, anunţă România TV. Totul în contextul în care, surse la nivel înalt citate de România TV au susţinut că disidenţii din PSD discută cu Victor Ponta, conducerea ALDE şi cu preşedintele Klaus Iohannis ca să schimbe majoritatea parlamentară. 

RomaniaTV.net
28 oct. 2018, 09:58
Scenariu bombă. Se pregăteşte debarcarea premierului Viorica Dăncilă. Cine i-ar putea lua locul

Victor Ponta şi Traian Băsescu au lansat o idee surprinzătoare cu privire la preluarea guvernării. Ambii au declarat că cea mai potrivită persoană din PSD, care să conducă Guvernul este comisarul european Corina Creţu.

Şi preşedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a exprimat cu privire la acest subiect, însă şeful social-democraţilor a fost extrem de rezervat şi nu a vrut să spună dacă ar susţine-o sau nu pe Corina Creţu la conducerea Guvernului. 

Poziţia avansat de Victor ponta nu este deloc întâmplătoare. Surse la nivel înalt au declarat pentru România TV că în momentul de faţă dizidenţii din PSD discută cu oamenii lui Victor Ponta, dar şi cu cei de la ALDE şi de la PNL cu privire la preluarea guvernării, însă cea mai importantă discuţie o au cu preşedintele Klaus Iohannis. Sursele citate de România TV au precizat că şeful statului le-a dat asigurări că, dacă vor reuşi să schimbe majoritatea parlamentară, atunci va numi un premier din rândul lor.