Scenariu sumbru pentru Vladimir Putin: când ar putea capitula armata Rusiei în Ucraina

Din ce în ce mai mulți analiști, vraci și clarvăzători din Ucraina, Rusia și Occident oferă propriile prognoze cu privire la conflictul militar din Donbas. Printre aceștia, Kirilo Budanov, șeful Serviciului de Informații Militare din statul lui Volodimir Zelenski. 

01 iun. 2022, 09:03
Scenariu sumbru pentru Vladimir Putin: când ar putea capitula armata Rusiei în Ucraina

Oficialul Armatei Ucrainei susține că trupele lui Vladimir Putin nu vor rezista în contextul ofensivei din regiunile pro-ruse. În opinia militarului, armata președintelui de la Kremlin va cunoaște un puternic recul la finalul anului 2022, informează Mirror.

Armata Rusiei mai are combustibil, muniție și echipament militar pentru încă șapte luni de zile pentru un efort complet pe câmpurile de luptă, susține Kirilor Budanov.

„Punctul critic va fi în a doua parte a lunii august. Majoritatea acțiunilor de luptă vor fi încheiate până la sfârșitul acestui an. Drept urmare, vom reînnoi puterea militară a Ucrainei în toate teritoriile noastre, pe care le-am pierdut, inclusiv în Donbas și Crimeea”, a declarat Budanov.

Ucraina susține că în trei luni de conflict militar, pierderile Rusiei se ridică la 1.300 de tancuri, peste 3.000 de vehicule blindate, 600 de piese de artilerie și aproape 30.000 de soldați.

 

Cand va muri Vladimir Putin. Verdictul unui celebru vraci din Rusia

 

Un vraci cunoscut în Rusia, Alexander Kantonistov, și-a încercat și el norocul în privința stabilirii datei morții lui Vladimir Putin.

În opinia vraciului, președintele rus va muri înainte de finalul anului 2022. Mai exact, în următoarele luni se anunță multe încercări pentru Vladimir Putin. Liderul de la Kremlin se va confrunta cu „încercări de otrăvire și amenințări fizice”, în timp ce „mania” și „tulburările mintale” ale sale ar putea scăpa de sub control, spre sfârșitul verii, a transmis presa britanică.

Cea mai cruntă veste reprezintă finalul lui Putin, care va fi asasinat înainte de terminarea verii, după incidente care ar putea implica „otrăvire” și „agresivitate fizică”, a susținut vraciul rus.