Scene de Cascadorii Râsului. Separatiştii pro-ruşi din Ucraina au tras o rachetă spre un turn de comunicaţii, dar au ratat ţinta şi firul rachetei s-a prins în cabluri VIDEO

Războiul din Ucraina a scos la iveală multe din problemele armatei ruse, considerată, până la momentul invaziei, a doua forţă armată a lumii. De la tancuri care explodează din senin sau rămân fără combustibil în mijlocul drumului, până la soldaţi ruşi care aleargă după găini prin curţile localnicilor, imaginile au arătat o armată dezorganizată, cu multe echipamente învechite şi soldaţi neinstruiţi.

13 mai 2022, 09:17
Scene de Cascadorii Râsului. Separatiştii pro-ruşi din Ucraina au tras o rachetă spre un turn de comunicaţii, dar au ratat ţinta şi firul rachetei s-a prins în cabluri VIDEO

Joi a fost rândul separatiştilor pro-ruşi din Ucraina să se facă de râs, când lansarea unei rachete ghidate prin fir către un turn de comunicaţii a eşuat lamentabil, un video cu momentul devenind viral pe internet.

Clipul video arată o tentativă a militanților pro-ruși din estul Ucrainei de a distruge un turn radio, turn ce ar fi aparținut de fapt OSCE când încă exista misiunea de observare în Ucraina, potrivit informațiilor vehiculate în spațiul rețelelor sociale.

Autorul postării, citat de Hotnews, subliniază că nu e vorba direct de armata rusă, ci militanţii pro-ruşi ar fi lansat racheta antitanc ghidată prin fir către un turn radio. Racheta zboară haotic spre turn, ratează impactul, iar firul de ghidaj al rachetei se agață de structură. Racheta „prinsă” cu firul de turn, dar cu motorul încă arzând, se învârte în loc și cade spre pământ.

Citeşte şi: Rusia apelează la mercenari, recrutează 20.000 de soldați pe Superjob.ru. Salariul modest oferit


loading...
Partenerii noștri