Scene de groază în Târgovişte. O femeie s-a aruncat de pe un bloc cu 10 etaje

O femeie s-a aruncat, marţi, de pe un bloc cu 10 etaje din Târgovişte. Femeia a decedat în urma impactului cu solul, iar la faţa locului a fost trimisă o echipă de cercetare.

RomaniaTV.net
03 mart. 2020, 14:03
Scene de groază în Târgovişte. O femeie s-a aruncat de pe un bloc cu 10 etaje

Poliţiştii din Târgovişte efectuează o anchetă pentru a stabili împrejurările producerii evenimentului şi a stabili identitatea femeii în vârstă de aproximativ 50 de ani.

Citeşte şi:Elevă bătută de fostul iubit, în faţa liceului. A chemat-o să-i dea un mărţişor

„La data de 3 martie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au fost sesizaţi de către o femeie cu privire la faptul că o persoană s-a aruncat de pe un bloc din municipiu. O echipă de cercetare s-a deplasat la faţa locului, iar din primele verificări se pare că o persoană de sex feminin, de aproximativ 50-55 de ani, s-ar fi aruncat de pe acoperişul unui bloc din Târgovişte”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Citeşte şi:Bătaie la un botez din cauza dedicaţiilor. Două persoane au ajuns la spital

Până în acest moment nu se cunoaşte identitatea femeii care s-a aruncat de pe bloc şi nici ce a determinat-o să facă acest gest. Oamenii legii au întocmit un dosat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

„În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, faptă prevăzută de art.192 alin.1 din Codul Penal. În prezent se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a identităţii persoanei în cauză şi a circumstanţelor producerii evenimentului”:  mai anunţă IPJ Dâmboviţa, notează Agerpres.


loading...