Scene de groază în tramvai. Un adolescent de 17 ani a fost bătut și scuipat

Un adolescent în vârstă de 17 ani din Arad a fost agresat fără motiv într-un tramvai. Un bărbat aflat în stare de ebrietate i-a cerut acestuia să îi arate biletul, iar când tănărul i-a cerut să se legimiteze, bărbatul a devenit violent.

01 mart. 2021, 16:56
Scene de groază în tramvai. Un adolescent de 17 ani a fost bătut și scuipat

Scene de groază în tramvai. Incidentul a avut loc duminică seară, în jurul orei 22:15, tânărul de 17 ani a reclamat la poliție faptul că ar fi fost agresat fizic de către o persoană necunoscută. Jandarmii au ajuns de urgență la locul indicat și au identificat persoana agresată.

„Ieri seara, in jurul orei 22.15, echipajul de Jandarmerie aflat in serviciul de ordine publica, a fost directionat pe o strada din centrul municipiului Arad, unde un tanar a reclamat ca ar fi fost agresat fizic de catre o persoana necunoscuta.

Jandarmii au ajuns de urgenta la locul indicat si au identificat persoana agresata, un tanar de 17 de ani, din Arad. Aceasta le-a povestit jandarmilor ca in timp ce se afla intr-un tramvai, in drum spre casa, un barbat necunoscut aflat in stare de ebrietate, s-a apropiat de el si i-a cerut sa prezinte un document de calatorie. Tanarul i-a solicitat acestuia sa se legitimeze, moment in care, barbatul a devenit violent, l-a scuipat si i-a aplicat o lovitura cu pumnul la nivelul fetei, dupa care a fugit intr-o directie necunoscuta”, a transmis IGJR.

Citește și: Luare de ostatici într-un bloc din Oneşti

Scene de groază în tramvai. Jandarmii au plecat imediat în căutarea bărbatului agresiv și l-au depistat pe agresor pe o stradă apropiată de locul incident. La vederea oamenilor legii, bărbatul a început să fugă, însă a fost prins în scurt timp și condus la sediul poliției unde jandarmii au întocmit actele necesare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiuni de ”lovire sau alte violențe”.

O tânără polițistă din Iași este spaima hoților din tramvaie și autobuze

La vârsta de 35 de ani, Georgiana este spaima hoților de buzunare din tramvaiele și autobuzele din Iași. Polițista își poate da seama dacă printre hoţii din Iaşi a intrat unul „nou”, dar și care este identitatea acestuia doar după modul în care acționează. Și-a urmat visul din copilărie și a devenit polițistă, chiar una dintre cele mai apreciate de la Biroul de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipale din Iaşi, conform ziaruldeiași.ro.

Georgiana a vorbit și despre una dintre cele mai impresionante misiuni la care a participat. În anul 2018, o grupare infracțională, alcătuită din mai mulți tineri a comis  o serie de infracțiuni, printre care şi furturi auto, şi tâlhării.