Scene de groază într-o sală de clasă din Mehedinți! Două eleve s-au bătut cu pumnii și picioarele

Două eleve în clasa a VIII-a și-au împărțit pumni și picioare, chiar în sala de clasă. Oamenii legii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe.

22 mart. 2021, 10:41
Scene de groază într-o sală de clasă din Mehedinți! Două eleve s-au bătut cu pumnii și picioarele

Scene de groază într-o sală de clasă din Mehedinți! Două tinere și-au împărțit pumni și picioare în sala de clasă. Pe imaginile video se observă cum cele două se păruiesc reciproc, mai mult decât atât acestea au fost încurajate de colegii de clasă.

Cele două eleve vor fi audiate în cursul zilei de astăzi, în prezența părinților. Este vorba despre o elevă de clasa a V-a și o elevă de clasa a VIII-a. Incidentul s-a petrecut în data de 10 martie, conform actualmehedinti.ro.

Citește și: Carantinarea Capitalei, ședința crucială de astăzi. Noi restricții pentru bucureșteni, discutate la Prefectura Capitalei

Scene de groază într-o sală de clasă din Mehedinți

„În urma apariției, în spațiul public, pe o rețea de socializare, a unor imagini care prezintă un caz de violență, produs într-o unitate de învățământ, Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți este abilitatat să facă urmatoarele precizări: Polițiștii orașului Vânju Mare s-au sesizat din oficiu, au identificat persoanele implicate în altercație și au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe. De asemenea, mâine 22 martie a.c., se va lua legătura cu reprezentanții DGASPC, pentru consiliere psihologică. Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor aspectelor care au condus la producerea acestui eveniment.”, transmite IPJ Mehedinti.

Elev de șapte ani din Maramureș, snopit în bătaie de tatăl unei colege

Un elev de șapte ani a trecut printr-o experiență traumatizantă chiar în sala de clasă. Tatăl unei colege l-a agresat fizic sub privirea înspăimântată a învățătoarei. Tatăl unei colege l-a agresat fizic sub privirea înspăimântată a învățătoarei. Incidentul s-a petrecut luni, la Școala Generală din localitatea Repedea, județul Maramureș, în timpul orelor.

„Ieri fratele meu a fost bătut în sala de clasă de tatăl unei colege. Se pare că fata ar fi spus acasă că ea nu mai vrea să meargă la școală pentru că băiatul o lovește. Tatăl fetei a venit la școală nervos, a intrat în sala de clasă deși era oră. A întrebat cine este Abel. Copiii nu au înțeles care este de fapt problema și au arătat spre Abel. Acesta a venit direct la copil și l-a lovit peste față.”, a declarat una dintre rudele copilului pentru presa locală.

Mama elevului a fost chemată la școală imediat după incident, iar apoi s-a prezentat direct la Poliție pentru a depune plângere.

„Polițiștii au constatat faptul că, în jurul orelor 10.00, ale aceleiași zile, un bărbat de 49 de ani din Repedea, a pătruns în incinta unității de învățământ, unde a agresat un minor de 7 ani. În cauză polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe.”, au transmis reprezentanții IPJ Maramureș pentru Ziarul Libertatea.