Scene desprinse din filme în Timişoara. Un tânăr a fost bătut cu bâte la semafor VIDEO

Scene desprinse din filme în Timişoara. Mai multe persoane au blocat un autoturism pe o stradă din oraş, iar apoi l-au lovit cu parul şi bătut pe şoferul maşinii. Conform tion.ro, ar fi vorba despre un conflict mai vechi între mai multe persoane de etnie romă din Timişoara.

RomaniaTV.net
07 sept. 2020, 08:03
Scene desprinse din filme în Timişoara. Un tânăr a fost bătut cu bâte la semafor VIDEO

Incidentul s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni. În timp ce deplasa cu autoturismul personal, un tânăr în vârstă de 29 de ani a fost blocat în trafic de un alt autoturism din care au coborât mai multe persoane înarmate cu pari.

Citeşte şi: Bătaie ca-n ring, la ieşire din Dâmboviţa Mall. Doi tineri şi-au împărţit pumni. La violenţe au asistat copii şi gravide VIDEO

Agresorii au început să lovească mașina, iar apoi l-au luat la bătaie pe acesta. Au fugit însă de la fața locului înainte de sosirea forțelor de intervenție. Poliţia din Timişoara a făcut verificări în acest caz şi încearcă să dea de urma agresorilor. Bătaia s-a petrecut pe fondul unor conflicte mai vechi între mai mulți cetățeni de etnie romă din oraș.

În urma incidentului, tânărul de 29 de ani a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Oamenii legii au deschis dosar penal pentru lovire sau alte violenţe.