Scene desprinse din filmele pentru adulți la păcănele în Pitești! Cei doi tineri implicați au reținuți de poliție

Secvențe parcă preluate din filmele deșucheate au fost surprinse într-o sală de păcănele din Pitești. Protagoniștii scenelor erotice sunt acum puși sub control judiciar, după ce imaginile video au ajuns pe mâna polițiștilor.

15 mart. 2023, 21:08
Scene desprinse din filmele pentru adulți la păcănele în Pitești! Cei doi tineri implicați au reținuți de poliție

Polițiștii din Pitești au reținut doi tineri pe motiv că aceștia ar fi fost filmați în timp ce se aflau într-o sală de jocuri. Ce se vede în clipul video este surprinzător! Nu, aceștia nu furau, ci făceau un show erotic, în fața tuturor celor prezenți în sală. Femeia și bărbatul, ambii în vârstă de 33 de ani, sunt acuzați de ultraj contra bunelor moravuri.

Citește și: 1,4 miliarde de lei a încasat statul român din rovinietă. Banii nu ajung nici măcar pentru cel mai mic lot din Autostrada Sibiu – Pitești

Scene șocante au fost surprinse într-o sală de păcănele din Pitești. Doi tineri care se aflau în localul respectiv s-au urcat unul pe altul în glumă, mimând un act sexual. Este încă incert dacă din cauza pasiunii prea mari sau a aburilor de alcool, ori a substanțelor interzise, lucrurile au degenerat rapid. De la o simplă „glumă” s-a ajuns la un dezmăț în toată regula, care a fost și filmat de restul persoanelor prezente. Punctul culminant al show-ului erotic a fost momentul în care bărbatul de 33 de ani a ajuns până în punctul în care să își dea jos pantalonii.

Una dintre persoanele aflate la fața locului a surprins întreg momentul „artistic” al celor doi protagoniști. Dat fiind că trăim în secolul internetului, imaginile au ajuns rapid pe rețelele de socializare și ulterior direct „pe biroul” polițiștilor. Actorii principali ai show-ului au fost rapid identificați, iar zâmbetele le-au pierit de pe buze atunci când au fost chemați la secție, după ce a fost deschisă o anchetă penală.

Tinerii din Pitești puși sub control judiciar

Cei doi tineri au fost reținuți pentru 24 de ore și, ulterior, puși sub control judiciar. Aceștia au încercat să se apere afirmând că doar s-au jucat, însă polițiștii nu au ținut cont de astfel de scuze. Aceștia au considerat că fapta trebuie pedepsită conform Codului Penal, dat fiind că fapta lor a fost într-un loc public și a beneficiat de asistență.

Nici sala de păcănele nu scapă de ancheta poliției, iar  administratorii urmează să fie amendați, deoarece ar fi trebuit să vegheze ca astfel de scene să nu se întâmple, astfel de săli având un statut clar.

„În ziua de 02 martie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești s-au sesizat, din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri, ca urmare a faptului că, la un eveniment ce a avut loc la sfârșitul lunii februarie a.c., în incinta unei săli de jocuri de noroc din municipiul Pitești, două persoane, un bărbat și o femeie, ar fi săvârșit, în public, acte sexuale, cu caracter explicit. Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești au continuat verificările, iar în urma activităților desfășurate, au identificat cele două persoane, un bărbat de 33 de ani, din Colonești, județul Olt și o femeie de 33 de ani, din Pitești. La data de 14 martie, după administrarea probatoriului, cei doi au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, se arată într-un comunicat al IPJ Argeş.

Citește și: Adolescentul drogat care și-a ucis tatăl, un om de afaceri din Pitești, a fost arestat. A mărturisit că și-a înjunghiat tatăl, apoi a petrecut cu prietenii lângă cadavrul lui