Scene dramatice la Ploieşti. Un bătrân a murit după ce şi-a dat foc în curtea casei

Un bărbat de 80 de ani, din Ploiești, s-a autoincendiat şi a decedat, anunță Inspectoratul pentru Situații de Urgență Prahova.

04 nov. 2021, 08:19
Scene dramatice la Ploieşti. Un bătrân a murit după ce şi-a dat foc în curtea casei

Bărbatul şi-a dat foc în curtea unei case de pe strada Întrarea Catunu din Ploieşti. Pompierii și medicii de la Ambulanța din Ploiești au fost solicitat de urgență să intervină pentru salvarea acestuia, însă flăcările i-au cuprins rapid tot corpul, iar până la sosirea echipajului medical bărbatul era deja carbonizat.

Incidentul s-a petrecut miercuri, în jurul orei 17.25.

Soția bărbatului de 80 de ani a fost cea care a sunat la 112 și a chemat ajutor. Pompierii au stins flăcările, dar bărbatul nu a mai putut fi salvat.

Citeşte şi Un tânăr şi-a dat foc de Paşte din cauza unei datorii de 5.000 de euro

În jurul orei 17.25, polițiștii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova au fost sesizați prin SNUAU 112, de către o femeie despre faptul că, soțul său în vârstă de 80 de ani s-ar fi autoincendiat în curtea locuinței din municipiul Ploiești.

În baza sesizării s-a constituit echipă operativă care s-a deplasat la fața locului împreună cu pompierii, care au stins flăcările, bărbatul fiind declarat decedat”, a transmis pentru purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova.

Polițiștii au deschis un dosar penal și fac cercetări pentru ucidere din culpă.

Citeşte şi Scene dramatice în Buzău. Două fetițe au incendiat două case. Familii fără adăpost în prag de iarnă