Scene incredibile în Focșani. O femeie a vrut să-și schimbe capra pe un Bitcoin. Localnicii au fost cei care au surprins-o cu animalul în fața bancomatului

O pensionară din Focșani a încercat să își vândă capra pe un Bitcoin, la un bancomat din centrul orașului.

24 nov. 2022, 13:17
Scene incredibile în Focșani. O femeie a vrut să-și schimbe capra pe un Bitcoin. Localnicii au fost cei care au surprins-o cu animalul în fața bancomatului

O femeie din Județul Vrancea vrea să intre în lumea criptomonedelor. Femeia a fost surprinsă de trecători în fața unui bancomat, în timp ce voia să schimbe o capră pe un Bitcoin.

„Bună ziua! Aș dori să fac o semnalare anonimă. Ieri (n.r. luni) în centru la Focșani, o băbuță era în față la un bancomat de bitcoin și dorea să schimbe o capră pe un bitcoin. A venit cineva, cred că era din gestiunea bancomatului și a început circul. Am reușit să îi fotografiez și să fac un video‟, a transmis unul dintre martori pentru monitoruldevrancea.ro.

Citește și: Principalul competitor al Bitcoin revoluţionează consumul de energie cu o măsură fără precedent. „Este al treilea cel mai mare eveniment din industria cripto”

Bătrâna spune că animalul este extrem de prețios, și dacă nu va reuși să primească pe ia un Bitcoin, i-o va oferi direct lui Elon Musk.

„Vreau să fac o combinație. Să dau capra pe Bitcoin. Se poate face o înțelegere? Mie îmi trebuie să o vând pe Bitcoin. Capra mea e cu valoare. Valorează cam 100 de milioane (n.r. lei vechi). Dacă nu, i-o dau lui Elon Musk. Capra mea dă și lapte. Vrei să o probăm: Capra mea face mai mult de un Bitcoin”, îi spune femeia unui tânăr.

Cei care au asistat la acest moment au făcut imaginile virale pe internet.

„De vreo trei zile circulă cu capra ei prin centrul orașului. Își spune numele și de unde este și profilul e Facebook. Nu este glumă”,  „Asta a luat-o cu capra prin oraș înainte de sărbători, mâine poimâine auzi că vin la bancomat și cu ursul”, „A auzit câți bani îi dă guvernul în 2023”, au fost câteva dintre comentarii.

Citește și: Cel mai cunoscut expert crypto din România anticipează explozia prețului Bitcoin: „Undă verde la bairam!”. La cât ar putea ajunge un BTC (VIDEO)