Scene incredibile la un colegiu din Oradea. Două eleve au prăjit mici în sala de clasă

Scene incredibile la un colegiu din Oradea. Două eleve au prăjit mici în sala de clasă, iar un coleg a filmat întreg momentul şi a postat video-ul pe Internet. „No, lua-v-aș în .... școlile la toți, dacă voi vă faceți mici în clasă, frate! Să-mi bag ...”, spune adolescentul.

04 apr. 2022, 23:50
Scene incredibile la un colegiu din Oradea. Două eleve au prăjit mici în sala de clasă
Scene incredibile la un colegiu din Oradea

Scene incredibile la un colegiu din Oradea. Înregistrarea ar fi fost publicată pe Tik Tok, iar imaginile au fost filmate în urmă cu trei săptămâni. „Directorul Daniel Negrean era plecat din școală, într-un proiect în străinătate, doar adjunctul, Virgil Blage, era acolo. Dar toți au încercat să mușamalizeze povestea”, a relatat o sursă, potrivit Bihoreanul.ro.

Directorul Daniel Negrean a confirmat autenticitatea imaginilor şi a spus că atât elevul care a filmat scena, cât și cel care a prăjit micii, au fost sancționați cu mustrare și scăderea notei la purtare. Cel care a filmat a primit o sancțiune dură, nota 4, pentru limbajul neadecvat folosit în școală, în timp ce adolescentul-bucătar are acum nota 8 la purtare.

Citeşte şi: Oradea trimite ajutoare umanitare în Ivano-Frankivsk. Orașul din Ucraina nu a fost încă invadat de trupele rusești

Scene incredibile la un colegiu din Oradea

S-a întâmplat acum vreo două săptămâni, a fost o chestiune tipică adolescenților, care vor să impresioneze pe anumite rețele de socializare și au adus un grill la școală. Am avut o săptămână de promovare a specializărilor școlii, cu un târg al specializărilor și vizite ale elevilor de clasa a VIII-a, iar elevii din această clasă s-au gândit să facă mici la școală. Ei s-au organizat, au luat o tavă de mici, au adus grill la școală și cartofi prăjiți de-acasă

Fetele din filmare mâncau mici, nu ele prăjeau. Un elev din clasă (n.r. care nu apare în înregistrare) a prăjit micii, de altfel și-a asumat tot incidentul, a spus că el a luat tava, a adus grill-ul. Profesorii, care au fost indulgenți, sunt acum în situația de a da declarații. Să vedem cum îi cercetăm”, spune directorul, potrivit sursei menţionate mai sus.

Consiliul de Administrație al școlii va decide dacă profesorii se fac vinovați de ceva și dacă trebuie sau nu sancționați.