Scene ireale în Focşani! Patru tineri au făcut grătar pe balcon şi l-au scăpat de la etajul opt. Dezastrul provocat după festin

Patru tineri din Focşani au scăpat un grătar de la balconul unui bloc. După ce a căzut de la etajul opt, obiectul metalic a căzut pe o maşină în apropiere de imobil.

16 mai 2022, 16:06
Scene ireale în Focşani! Patru tineri au făcut grătar pe balcon şi l-au scăpat de la etajul opt. Dezastrul provocat după festin
foto: Jurnal de Vrancea

Un echipaj de jandarmi aflat în patrulare a surprins scene ireale în Focşani. Cu puţin timp înainte de intervenţie, patru tineri puşi pe distracţie au scăpat un grătar de la balcon.

Doar şansa a făcut ca nimeni să nu se afle în zonă în momentul în care obiectul a căzut de la peste 20 de metri înălţime, scrie Jurnal de Vrancea.

Citeşte şi: Monstrul patruped, câinele ciclop. S-a născut cu un singur ochi, fără nas şi cu două guri FOTO

Jandarmii l-au amendat pe unul dintre petrecăreți cu 200 de lei și au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală.

„Seara trecută, în jurul orelor 19.00, un echipaj de jandarmerie, aflat într-o misiune de ordine publică, a observat în balconul unui bloc de pe bulevardul Unirii din Municipiul Focşani, un grup de patru persoane ce ascultau muzică la intensitate mare. În momentul în care echipajul de jandarmi se pregătea să intervină, unul dintre tineri a scăpat un grill metalic de la balcon, obiect ce în cădere a spart luneta unui autoturism aflat în parcare. La fața locului și-a făcut apariția unul dintre tinerii petrecăreți, care a recunoscut că este grill-ul său și l-a scăpat din greșeală de la balconul apartamentului. Jandarmii l-au sancționat pe bărbat cu amendă în cuantum de 200 lei pentru tulburarea liniștii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat și i-au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracțiunii de distrugere, bărbatul și documentele procedurale fiind predate Poliţiei Municipiului Focşani, pentru continuarea cercetărilor”, a transmis Jandarmeria Vrancea.

Citeşte şi: La Stampa scrie că Vladimir Putin a fost operat de cancer de urgenţă. Noi detalii despre stare de sănătate a liderului de la Kremlin


loading...
Partenerii noștri