Scene macabre! Două fetiţe şi-au găsit mama într-o baltă de sânge

O femeie de 27 de ani din SUA a fost găsită într-o baltă de sânge de proprii copii, după ce a fost împușcată de iubitul ei. Scenele au avut loc pe 20 august, în locuința din San Antonio, Texas, în care Cora Nickel locuia alături de cele două fiice ale sale și de iubitul său cu doi ani mai în vârstă. Copilele și-au găsit mama într-o baltă de sânge, pe podeaua casei.

RomaniaTV.net
01 sept. 2020, 19:02
Scene macabre! Două fetiţe şi-au găsit mama într-o baltă de sânge

Speriate, fetițele de numai cinci și opt ani au transmis un mesaj cutremurător bunicilor lor. „Veniți repede, toată podeaua e plină de ceva roșu și credem că mama e moartă”, au scris ele, relatează San Antonio Express News.

Bunica copilelor a ajuns cât de repede a putut la locul tragediei și le-a dus pe cele două fete în mașină. Aceasta s-a întors apoi în casă și a chemat poliția. Anchetatorii au stabilit că femeia a fost ucisă prin împușcare. Iubitul acesteia, Jorge Izquierdo, în vârstă de 29 de ani, a fost arestat și acuzat de uciderea femeii.

Citeşte şi: Crimă înfiorătoare, o mamă a 55 de copii şi-a ucis soţul. Câţiva dintre fii au ajutat-o să ducă la îndeplinire asasinatul

Potrivit polițiștilor, femeia este o victimă a violenței domestice. Cuplul s-ar fi certat cu o seară înainte, în urma unei reuniuni de familie ce a avut loc acasă la mama bărbatului, iar femeia i-ar fi cerut să se mute din locuința lor.

Izquierdo – care este tatăl celor două fetițe – a împușcat-o pe iubita sa în timp ce fiicele lor erau acasă, apoi a fugit de la fața locului și le-a lăsat pe fetele sale să găsească cadavrul însângerat al mamei lor, mai spun anchetatorii.


loading...