Scene macabre la Buzău. Un cadavru a fost aşezat în sicriu direct pe stradă

Trupul unui bărbat decedat a fost ridicat de cei de la pompe funebre direct din stradă. Bărbatului i s-a făcut rău, a căzut pe trotuar şi a decedat.

04 feb. 2021, 14:48
Scene macabre la Buzău. Un cadavru a fost aşezat în sicriu direct pe stradă
FOTO: tvbuzau.ro

Cadavru aşezat în sicriu direct pe stradă. Scene macabre au avut loc în cartierul buzoian Broşteni, în faţa unui cabinet de medicină de familie. Unui bărbat care voia să ajungă la cabinet i s-a făcut rău imediat ce a coborât din maşină, a căzut pe trotuar şi a decedat în urma unui stop cardio-respirator, după cum avea să constate echipajul de urgenţă.

Medicii de pe Ambulanţă au încercat să-l resusciteze timp de 45 de minute, dar fără succes, potrivit tvbuzau.ro. De faţă a fost şi medicul de familie care a ieşit din cabinet, dar şi un echipaj de poliţie, care a stabilit identitatea şi vârsta bărbatului.

După ce a fost constatat decesul, atât cei de la Ambulanţă, cât şi poliţiştii au plecat, lăsând trupul neînsufleţit pe trotuar, acoperit cu o pânză, mai bine de 20 de minute.

Cadavru aşezat în sicriu direct pe stradă de angajaţii de la pompe funebre

Conform protocolului, ridicarea cadavrului ar fi trebuit să fie făcută de o maşină de la Medicină Legală. Totuşi, la faţa locului s-a prezentat o maşină de la pompe funebre, angajaţii punând cadavrul în sicriu chiar acolo, în mijlocul străzii, după care l-au urcat în maşina mortuară.

Citeste si Plata impozitelor, la cârciumă. Localitatea în care contribuabilii îşi dau întâlnire cu funcţionarii în locuri neconvenţionale

Trupul neînsufleţit nu a fost transportat la Medicina Legală pentru că decesul nu a fost încadrat la “moarte suspectă”. Chiar medicul de familie al bărbatului a constatat decesul. Date fiind antecedentele medicale, s-a considerat că nu este nevoie de alte investigaţii, şi nici de necropsie.

Doi bărbaţi beţi, căraţi în portbagaj. Şoferiţa din Buzău a fost amendată

Tot Buzăul a fost scena unei situaţii neobişnuite. O femeie de 40 din Buzău a decis să ducă mai multe persoane acasă, de la o petrecere, şi cum bancheta din spate a fost ocupată, soţul ei şi un amic au ajuns în portbagajul autoturismului. Imaginile au fost postate pe Internet şi au devenit virale.

Mai mulţi prieteni au petrecut la casa unuia dintre ei, ignorând restricţiile impuse de autorităţi, iar la finalul petrecerii, singura persoană care nu a băut a fost femeia de 40 de ani. A înghesuit mai mulţi petrecăreţi în maşină, iar soţul şi cel mai bun prieten al său nu au mai avut loc pe bancheta din spate şi s-au mulţumit cu rândurile rămase libere în spate, în portbagaj, scrie buzau.net.