Scene parcă desprinse din filmele de groază! Au sfârșit cu gâtul tăiat la un festival al zmeielor. Sunt 200 de victime

O întâmplare parcă desprinsă din filmele de groază s-a petrecut în India. Șase persoane au murit după ce corzile zmeului le-au tăiatul gâtul. 200 de persoane au fost rănite.

19 ian. 2023, 17:08
Scene parcă desprinse din filmele de groază! Au sfârșit cu gâtul tăiat la un festival al zmeielor. Sunt 200 de victime

Dezastru îngrozitor de Ziua Internațională a Zborului de Zmeu din India. Șase persoane au sfârșit cu gâtul tăiat de o coardă de zmeu Dragon.

Decesele din acest an de la festivalul de zmeu din India nu sunt neobișnuite, însă anul acesta festivalul hindus a fost extrem de dureros. Au murit și trei copii cu vârste de doi, trei și șapte ani, conform cotidianului Scottish Sun.

Circa 200 de persoane au fost rănite în total. De cele mai multe ori zmeiele cad la pământ sau cei care le zboară pierd controlul, iar acest lucru poate duce la înfășurarea corzilor zmeului în jurul gâtului cuiva.

Citește și O femeie a dat în judecată un supermarket pentru o sticlă de ulei. Cere despăgubiri de 3.000 euro

Nu toate zmeiele se folosesc pentru spectacol. Multe din ele sunt implicate în ”lupte de dragoni”, în care zburătorii încearcă să taie zmeul adversarului.

Televiziunea din New Delhi a transmis că fetița de doi ani care și-a pierdut viața își ridica căruciorul când coarda s-a înfășurat în jurul gâtului ei. Ea a fost transportată de urgență la spitalul local din orașul Bhavnagar, dar a murit a doua zi.

În ciuda tuturor pericolelor, astfel de competiții de lupte cu dragoni sunt foarte populare printre indieni, însă de puține ori un număr așa mare de oameni ajung să moară cu gâturile tăiate de corzile zmeielor. De această date vorbim de șase persoane, un număr uriaș de persoane. Și organizatorii festivalului au fost șocați, deși cunosc pericolul și se așteaptă la astfel de incidente.

Citește și Autocar cu români, răsturnat pe autostradă. Scene dramatice: răniţii au fost duşi la spital cu elicopterul