Scene scandaloase! Tatăl unui elev repetent, ameninţări dure către directoare. „Îi omor”

Un bărbat din Iaşi, tată al unui elev repetent de la şcoala din Todireşi, judeţul Iaşi, a intrat în instituţia de învăţământ şi a ameninţat-o pe directoare că îi omoară copiii. Bărbatul s-a supărat după ce a primit o amendă de la Poliţie, tot din cauza unui scandal.     

RomaniaTV.net
31 ian. 2020, 16:08
Scene scandaloase! Tatăl unui elev repetent, ameninţări dure către directoare. „Îi omor”

Bărbatul în vârstă de 46 de ani a intrat în şcoală, în jurul orei 16:00, în timpul orelor de curs şi, într-o discuţie avută cu directoarea, acesta s-a ameninţat-o pe femeie că îi omoară copiii. Mai mult decât atât, bărbatul este cercetat penal în două dosare, tot pentru ameninţare.

Citeşte şi: O femeie profesor universitar prinsă beată la volanul unei maşini de lux

Individul a fost scos din instituţia de învăţământ fără nicio problemă, însă, la poartă, s-a întâlnit cu o profesoară pe care a ameninţat-o că îi distruge maşina.

„A adus amenințări cadrelor didactice și a directoarei, incidentul a fost unul doar verbal. Nu este prima dată când face scandal, a mai avut un incident care a fost raportat la poliție. Copilul este unul problemă, nu frecventează școala, a venit câteva ore în noiembrie prima dată în acest an școlar. Atunci s-a declanșat și scandalul cu tatăl lui. Bărbatul era beat și prima dată când a venit la școală și în urma acțiunilor sale a primit amendă de la poliție. Acum cerea socoteală cadrelor didactice și le cerea să își retragă plângerea ca să nu mai plătească amenda”, a declarat, vineri, corespondentului Mediafax, Cristina Puiu, directoarea școlii din Todirești.

Citeşte şi: Bebeluş de doar trei zile abondat de mamă. Copilul a fost găsit într-o cutie de carton

În urma incidentului de la sfârșitul anului trecut, bărbatul de 46 de ani a fost amendat cu suma de 6.000 de lei. Acum, acesta a fost din nou amendat și este cercetat în două dosare penale pentru amenințare.

„A intrat în Școala din Todirești unde a recurs la amenințări grave care vizau: distrugerea unor bunuri personale ce aparțin profesorilor (mașini), dar și la amenințări cu moartea la adresa copiilor doamnei director. Nu este prima dată când acest personaj intră și amenință cadrele didactice, dar de această dată considerăm că lucrurile sunt foarte grave”, susține Laviniu Lăcustă, președinte al USLIP Iași.