Scene sexy cu Ilie Năstase şi actriţa Isabelle Menke VIDEO

Este cunoscut că Ilie Năstase a fost întotdeauna un noncomformit şi că are o viaţă mondenă deloc plicticoasă, dar că a apărut într-un film alături de o femeie dezbrăcată era încă necunoscut.

RomaniaTV.net
25 ian. 2012, 09:29

Libertatea a intrat în posesia unor imagini inedite, în care Nasty se sărută cu actriţa Isabelle Menke, care apare goală, în pat, lângă el.

David Ionesco. Acesta este rolul pe care Ilie Năstase l-a interpretat în filmul german “Luni sosesc ferestrele”, al cărui subiect face referire la o doctoriţă, pe numele ei Nina, rol interpretat de Isabelle Menke. Nina ajunge la un moment dat să aibă o aventură cu un fost jucător de tenis, David Ionesco, pe care-l întâlneşte întâmplător, în apropierea unui hotel, pentru ca în finalul filmului ea să se întoarcă acasă, unde află că soţul ei o părăsise pentru o prietenă foarte bună. Aceasta este pe scurt povestea producţiei. Însă imaginile filmate cu Isabelle Menke şi Ilie Năstase sunt de-a dreptul incendiare.

Actriţa apare goală în patul lui Ilie, iar Nasty o sărută pătimaş. Despre acest film realizat în 2006, dar şi despre scenele sexy filmate alături de actriţa Isabelle Menke, Ilie a povestit cu lux de amănunte pentru Libertatea.

„Am filmat la rugămintea unui bun prieten de-al meu, care era arbitru de tenis. Pelicula se intitula parcă Ferestre… şi nu mai ştiu cum. Nu-mi aduc aminte exact. Ştiu doar că am stat vreo trei zile în Germania pentru a filma, iar când a trebuit să intru în rolul personajului care o are pe eroina principală a filmului goală lângă el, îmi amintesc că eu mă uitam mai mult în sus. Actriţa nu arăta senzaţional. Parcă am şi sărutat-o. Nu-mi mai aduc aminte cu exactitate. Eu cred că mi-am jucat destul de bine rolul. Nu am primit nici un onorariu pentru acest film, deoarece a fost un gest de prietenie pe care l-am făcut faţă de acel arbitru de tenis care m-a rugat să accept rolul”, a declarat Ilie Năstase pentru Libertatea.

VEZI AICI VIDEO