Scene şocante în Bistriţa-Năsăud! Un bărbat a fost muşcat de o viperă, la poalele Munţilor Rodnei

Potrivit datelor transmise de Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Bistriţa-Năsăud, un bărbat de 41 de ani din comuna bistriţeană Romuli, situată la poalele Munţilor Rodnei, a fost muşcat, luni după-amiază, de o viperă, fiind transportat de urgenţă la spitalul din Bistriţa pentru îngrijiri de specialitate. 

RomaniaTV.net
20 iul. 2020, 16:40
Scene şocante în Bistriţa-Năsăud! Un bărbat a fost muşcat de o viperă, la poalele Munţilor Rodnei

Iniţial, bărbatul a fost preluat de un echipaj de prim-ajutor al SMURD, care ulterior l-a predat unui echipaj cu medic al Ambulanţei. Primarul comunei Romuli, Ioan Moniţa, a precizat, potrivit Agerpres, că cel muşcat de viperă de degetul de la o mână este un cioban din localitate.

Citeşte şi: Un bărbat muşcat de un şarpe veninos şi-a înfipt dinţii imediat în mâna soţiei, ca să moară împreună. Ce a păţit femeia

Primarul s-a deplasat personal cu un ATV la stâna unde a avut loc incidentul şi a ajutat la coborârea victimei, primul ajutor fiind dat de ceilalţi ciobani.

Potrivit celor de la SAJ, bărbatul muşcat de viperă a ajuns la spitalul din Bistriţa conştient, urmând să îi fie administrat serul antiviperin.