Scene şocante în Cluj-Napoca. Un tânăr a dat foc uşii de la intrarea în Primărie

Scene incredibile s-au petrecut în acest weekend, în Cluj-Napoca. Un tânăr în vârstă de 27 de ani a fost reţinut după ce a dat foc uşii de la intrarea în primăria condusă de Emil Boc.

21 aug. 2022, 16:23
Scene şocante în Cluj-Napoca. Un tânăr a dat foc uşii de la intrarea în Primărie

Scene şocante în Cluj-Napoca. Un tânăr în vârstă de 27 de ani a stropit cu benzină uşa de la intrarea în primărie, după care i-a dat foc. Poliţiştii au fost alertaţi de trecători.

Scene şocante în Cluj-Napoca. Uşa de la intrarea în primărie a fost incendiată

Citeşte şi O mireasă gravidă în 8 luni a murit chiar în ziua nunții. În urmă cu o zi, fusese externată de pe secția COVID a spitalului Județean Suceava

„La data de 20 august a.c., în jurul orei 20,20, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat ar fi turnat pe uşa de acces în Primăria municipiului şi pe treptele din faţa acesteia, un recipient cu lichid inflamabil, după care, folosind o sursă de foc, ar fi aprins acel lichid, provocând pagube materiale. La scurt timp după sesizare, acesta a fost depistat şi imobilizat de poliţişti în zona centrală a oraşului şi a fost condus la unitatea de poliţie”, au transmis, duminică, reprezentanţii IPJ Cluj.

Tânărul în vârstă de 27 de ani este din comuna Aghiraşu şi se pare că acesta ieşise recent din Spitalul de Psihiatrie. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore.

„Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, au mai transmis reprezentanţii IPJ Cluj în comunicatul de presă.

Conform unor surse judiciare citate de Agerpres, tânărul ar mai fi încercat să incendieze coşuri de gunoi din oraş şi că ar fi fost internat de curând pentru consum de droguri şi tulburări de personalitate.

Citeşte şi Un bătrân de 71 de ani din Constanța a murit, după ce a fost împins în fața unei mașini de un tânăr