Scene șocante în localitatea suceveană Bosanci! Un bărbat în vârstă de 36 de ani și-a ucis bunicul și a înjunghiat un polițist

Scene de groază în localitatea suceveană Bosanci! Un bărbat în vârstă de 36 de ani și-a ucis bunicul și a înjunghiat un polițist în zona feței. Agresorul a fost împușcat în picior de către oamenii legii.

27 oct. 2022, 17:38
Scene șocante în localitatea suceveană Bosanci! Un bărbat în vârstă de 36 de ani și-a ucis bunicul și a înjunghiat un polițist

Caz șocant în localitatea Bosanci! Un bătrân în vârstă de 87 de ani a fost ucis de nepotul său chiar în fața oamenilor legii veniți la fața locului să aplaneze un conflict între cei doi.

Citește și Cine este criminalul care i-a ucis pe cei doi iubiți din Turnu Măgurele. După ce i-a omorât, le-a ascuns cadavrele într-o casă părăsită

Bătrânul a sunat joi, la 112 şi a cerut ajutorul polițiștilor pentru că nepotul său, proaspăt întors de la muncă din străinătate, a devenit agresiv în urma unei dispute care a avut loc între cei doi.

Imediat, la fața locului au intervenit oamenii legii și în timp ce aceştia discutau cu bătrânul, nepotul agresiv a ieșit cu două cuţite în mână şi a început să îi atace atât pe poliţişti, cât şi pe bătrân.

Agresorul i-a aplicat bunicului său mai multe lovituri de cuțit în zona gâtului care din păcate, i-au fost fatale. La scurt timp după incident, în ciuda eforturilor medicilor bătrânul a decedat.

Totodată, bărbatul în vârstă de 36 de ani s-a năpustit și asupra agenților de poliție care au încercat să îl apere pe bătân, rănindu-l pe unul dintre ei în zona feței.

Imediat, polițiștii au scos armele din dotare și au tras două focuri de armă în zona membrelor inferioare rănindu-l pe agresor la un picior.

Atât polițistul, cât și agresorul au fost transportați de urgență la spital pentru a primi îngrijirile medicale corespunzătoare și în acest moment, sunt înafara oricărui pericol.

Citește și Primele imagini cu ucigaşul tinerei de 21 de ani. Florin avea 25 de ani şi s-a sinucis după ce a comis crima