Scene şocante în Olt. Tânără de 18 ani, bătută cu bestialitate în plină stradă de un adolescent care a crezut că este amanta tatălui său

Scene şocante în Olt. O tânără în vârstă de 18 ani a fost bătută cu bestialitate de un adolescent de doar 16 ani. Totul s-a petrecut pe o stradă din comuna Călui. Adolescentul a fost reţinut.

26 nov. 2020, 08:44
Scene şocante în Olt. Tânără de 18 ani, bătută cu bestialitate în plină stradă de un adolescent care a crezut că este amanta tatălui său

UPDATE:

Agresorul minor şi-ar fi pierdut minţile pentru că ar fi suspectat că fata are o relaţie cu tatăl lui.

Alina, tânăra agresată, povesteşte că fusese la nişte prieteni şi a apelat la tatăl băiatului să o ducă în acea seară acasă, dar pe drum au făcut accident.

„Eu sunt doar prietenă cu tatăl acestui băiat. Pe el nu-l cunoşteam. Nu am nicio relaţie cu tatăl lui. M-a dus acasă şi pe drum a făcut accident. Eu am coborât din maşină, aşteptam pe marginea drumului şi m-am trezit luată la bătaie”, a declarat tânăra.

După o noapte petrecută după gratii, împotriva minorului s-a dispus arestul la domiciliu pentru următoarele 30 de zile.

Ştirea iniţială

Scene şocante în Olt. Fata de 18 ani a fost lovită cu picioarele în mod repetat de adolescentul în vârstă de 16 ani.  În urma unei lovituri, tânăra s-a dezechilibrat si a căzut, însă minorul a continuat să o lovească.

Scene şocante în Olt. Adolescentul bătăuş, reţinut

Nu se știe motivul exact pentru care băiatul a început să o lovească pe tânără. Potrivit primelor informaţii, adolescentul şi-a ieşit din minţi după ce a aflat că fata era în mașină cu tatăl lui. Tatăl adolescentului ar fi lovit mașina în timp ce se plimba prin comuna Călui, iar la locul accidentului au ajuns și copiii lui.

Pentru fapta sa, adolescentul în vârstă de 16 ani a fost reţinut pentru 24 de ore.

„În urma audierilor și administrării probatoriului în cauză,  polițiștii au reținut minorul pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de mâine, să fie prezentat unității de parchet competentă, cu propuneri legale”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, potrivti gazeta de olt.

Citeşte şi Tzancă Uraganu a luat bătaie. Imaginile în care este luat la pumni de un interlop

Bătaie generală cu bâte, la Sineşti, după un accident rutier

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ialomiţa a transmis că poliţia a fost sesizată după ce mai multe persoane au intrat într-o altercaţie cu bâte şi alte obiecte contondente în urma unui eveniment rutier, care s-a produs în afara localităţii Sineşti.

Autorităţile precizează că nicio persoană nu a fost rănită, însă cele 15 persoane implicate în scandal au fost duse la sediul de poliţie din Urziceni pentru audieri.

„Am fost sesizaţi cu privire la faptul că mai multe persoane sunt implicate într-o altercaţie, urmare a unui eveniment rutier produs în afara localităţii Sineşti. Poliţiştii s-au deplasat cu operativitate la faţa locului, iar altercaţia a fost aplanată. În urma altercaţiei, nicio persoana nu a fost rănit”, a transmis IPJ Ialomiţa.

Poliţiştii au ridicat mai multe obiecte interzise la deţinere cum ar fi bâte şi alte obiecte contondente, precizează sursa menţionată.

„Cercetarile sunt continuate, cele 15 persoane implicate fiind conduse la sediul Poliţiei Municipiului Urziceni, în vederea audierii şi luării măsurilor legale, în urma analizătii probatoriului, cu procurorul de caz”, mai spune IPJ Ialomiţa.