Scene şocante în tenis! Doi jucători s-au luat la bătaie pe terenul turneului de la Orleans VIDEO

Adrian Andreev și Corentin Moutet au fost protagoniștii unor scene regretabile la finalul partidei de la challengerul de la Orleans. Reprezentantul gazdelor l-a lovit pe bulgar, după ce în prealabil acesta a provocat un scandal, la clasica strângere de mână de la finalul tuturor meciurilor de tenis.

30 sept. 2022, 10:02
Scene şocante în tenis! Doi jucători s-au luat la bătaie pe terenul turneului de la Orleans VIDEO

Bulgarul Andreev s-a impus la capătul a trei seturi, 2-6, 7-6(3), 7-6(2), în urma unei confruntări echilibrate în care tensiunea a fost una mare. La final, cei doi s-au „salutat” la fileu, lucru obișnuit la capătul fiecărui meci de tenis. Acolo însă nervii și-au spus cuvântul, iar sportivii au fost aproape de bătaie.

Arbitrul a coborât din scaun și a aplanat conflictul înainte ca acesta să ajungă unul fizic. Andreev a încercat la un moment dat să-l lovească pe Moutet cu racheta.

Cei doi sportivi s-au mai întâlnit fix cu 8 zile înaintea duelului de la Orleans. În confruntarea de la Geneva, din Italia, tot Andreev s-a impus, 3-6, 7-6(6), 6-4.

De acolo a rămas tensiunea dintre cei doi, iar în Franța totul a „explodat”. Bulgarul se pare că l-ar fi înjurat la finalul partidei pe Moutet, iar de acolo totul a fost la un pas de a escalada.

Fără a ști varianta lui Andreev, trebuie spus că Moutet susține că adversarul l-a înjurat și amenințat, motiv pentru care el a recurs la lovitura de mai sus, după ce inițial cei doi se contraseră cu umerii, la final.

Citeşte şi: Ion Alexandru Ţiriac, în extaz după ultima poză postată de Sorana Cârstea. Ce mesaj incendiar i-a trimis FOTO

„Nu vreau să îmi cer scuze pentru ce s-a întâmplat la finalul meciului. Când un jucător te privește în ochi și te înjură din nou, nu pot decât să îl fac să înțeleagă că greșește în maniera mea. Voi l-ați aplaudat la final pentru joc, pentru mine comportamentul lui a fost inacceptabil.

M-a amenințat și mi-a zis că o să văd eu la ieșire cine e el. L-am așteptat la ieșire, cum a zis, dar nu a apărut. S-a ascuns în spatele a 6 bodyguarzi. Ți-am auzit amenințările, așa că de ce ai stat ascuns?”, a scris Moutet pe o rețea de socializare.

Citeşte şi: Vaccinarea împotriva Covid-19 nu va fi obligatorie pentru suporteri la CM 2022 din Qatar. Se cere doar un test negativ