SCENE ŞOCANTE la meciul STELEI din Liga 4. Un fotbalist a fost făcut KO, Lăcătuş a intrat pe teren, iar partida a fost suspendată!

Meciul dintre Victoria și CSA Steaua din Liga 4 a fost marcat de incidente reprobabile. Un jucător al formației lui Marius Lăcătuș a părăsit terenul desfigurat!

03 mai 2019, 17:29
SCENE ŞOCANTE la meciul STELEI din Liga 4. Un fotbalist a fost făcut KO, Lăcătuş a intrat pe teren, iar partida a fost suspendată!

CSA Steaua nu a avut niciun fel de probleme cu Victoria. La 5-0, în minutul 35 al primei reprize, s-a iscat însă o bătaie generală. După un fault dur la mijlocul terenului, s-a creat un meleu, din care cel mai rău a ieșit Mihai Cosmin, de la CSA. A fost nevoie de intervenția oamenilor de pe margine și a lui Marius Lăcătuș pentru a opri seria de lovituri în figură. Fotbalistul vătămat a fost transportat la spital.

Gigi Becali, victorie uriaşă în instanţă în procesul cu Armata. E pe cale să recupereze numele Steaua

Arbitrul a fluierat finalul partidei în minutul 70, la scorul de 9-0 pentru Steaua. Adversarii nu mai aveau suficienți jucători pe teren din cauza eliminărilor și a accidentărilor.

CSA Steaua, buget de 20 de milioane de euro. Clubul Armatei este cel mai bogat din România

CSA Steaua este lider în Liga 4 din București, cu 73 de puncte, şi are are un avans de șase puncte față de principala urmăritoare, Carmen București. Câștigătoarea Ligii 4 București va juca un baraj cu campioana din Călărași pentru a decide echipa care va promova în Liga 3.